Altijd en overal bereikbaar met zakelijk internet en bellen van de specialist

Het is tegenwoordig normaal dat je 24/7 bereikbaar bent en daarom kies je voor zakelijk internet en bellen bij een specialist. Alleen van 9 tot 5 bereikbaar zijn is niet meer van deze tijd. Echter is het ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. ProDyne biedt diverse mogelijkheden aan wanneer het aankomt op IT en Telecommunicatie. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Internet bellen en zakelijk communiceren in diverse branches

Heb je een bedrijf in de bouw? Of ben je eigenaar van een zorginstelling? Voor iedere branche is het van groot belang dat de interne communicatie vlekkeloos loopt om fouten te voorkomen. Voor bedrijven met een buitendienst is het zeker interessant om een gebruiksvriendelijke applicatie op de mobiele telefoons in te stellen waardoor zij 24/7 bereikbaar zijn voor andere medewerkers. Via WiFi, Bluetooth en GPS kan de centrale herkennen of de werknemer bereikbaar is en geeft een signaal door aan de werkgever. Binnen de zorg is het belangrijk dat noodsituaties snel gesignaleerd worden. Wanneer een toestel valt, gaat er een alarm af in de meldkamer waar snel op gereageerd kan worden door zakelijk internet en bellen. Via de locatiebepaling is het mogelijk om te zien welke medewerker het meest dichtbij is bij de noodsituatie. Internet bellen en zakelijk communiceren maakt het mogelijk om snel in te kunnen grijpen.  ProDyne denkt vanuit de bedrijfsprocessen van de klant en daarom kies je hen voor het zakelijk internet en bellen.

Diverse oplossingen voor zakelijk internet en bellen om de bereikbaarheid van medewerkers te managen

Hoe gemakkelijk is het als je werknemers via een app kunnen aangeven waar ze zijn? Dat maakt het managen van de optimale bereikbaarheid een stuk gemakkelijker. Door middel van zakelijk internet en bellen weet u wanneer u contact kunt opnemen met de werknemer die u zoekt en of dat moment geschikt is. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig. 

Bezoek de website voor meer informatie :