Beleef de tijd van de VOC tijdens een dagje zeilen met de kinderen

Beleef de tijd van de VOC tijdens een dagje zeilen met de kinderen. Door een zeilboot of partyboot te huren, kunt u de hele dag genieten op het IJsselmeer. Tijdens het varen kunnen zowel jong als oud iets leren over de vaderlandse geschiedenis. De Verenigde Oost-Indische Compagnie was een samenwerkingsverband tussen Nederlandse kooplieden in de 17e en 18e eeuw. De VOC was een grote onderneming die erg veel geld verdiend heeft met overzeese handel met Oost-Azië. Huur een zeilschip in Amsterdam en omgeving en herbeleef deze historische tijden. Met Zeilschip Bounty kunt u de sfeer van het verleden ervaren met het comfort van nu.

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam en geniet van een dagje zeilen met de kinderen

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam of een andere haven en geniet van een dagje zeilen met de kinderen. Zeilschip Bounty is voormalige viskotter die omgebouwd is tot een prachtige twee-mast brigantijn. Dit traditioneel dwarsgetuigde schip heeft 9 zeilen en biedt voor een zeiltocht plaats aan maximaal 50 personen. U kunt de partyboot ook huren voor stilliggende evenementen. Dan is er meer dan voldoende ruimte voor 85 genodigden. Als u besluit om de zeilboot te huren om een vaartocht te maken op het IJsselmeer kunnen u en uw gasten buiten op het dek rondlopen of binnen aan de bar heerlijk ontspannen.

Een zeilschip of partyboot met verschillende arrangementen huren in de buurt van Amsterdam

Wilt u een zeilschip of partyboot met verschillende arrangementen huren in de buurt van Amsterdam? Dan biedt Zeilschip Bounty uitkomst. Op dit schip kunt u ultiem ontspannen. Dat kunt u doen tijdens een dagje zeilen met kinderen. U kunt er echter ook voor kiezen om met de hele familie en al uw vrienden de zeilboot te huren om lekker te relaxen en te feesten op het IJsselmeer. Daarvoor biedt Zeilschip Bounty diverse arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Whiskyproeverij? Of beleeft u liever met zijn allen een ware culinaire belevenis? Geef aan wat u wilt en dat wordt alles geregeld door de bemanning van het schip.

Bezoek de website voor meer informatie : https://zeilschipbounty.nl/