Een makelaar in Bussum of Hilversum helpt bij de onderhandeling en stelt een koopakte op

Een makelaar in Bussum of Hilversum helpt bij de onderhandeling en stelt een koopakte op. Zodoende weet u zeker dat u de beste begeleiding krijgt bij de koop of verkoop van een huis. Voldoet een woning aan de wensen van de aankopende partij dan wordt door de makelaar samen met de verkopende partij de onderhandeling opgestart. Is er tussen beide partijen een overeenstemming dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract).

Makelaar Hilversum en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

Ook het aangifte doen van successie geschiedt vaak via een makelaar. Daarnaast kan een makelaar u met nog veel meer zaken van dienst zijn. Het dienstenpakket van een makelaar in Hilversum en ‘t Gooi is breed. Zo kan een makelaar op verzoek van woningbezoekers ook de vastgestelde WOZ-waarde toetsen. Vaak geschiedt dit op geheel vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Makelaar Hilversum, Bussum en Naarden: het bepalen van de aankoopprijs van een woning

Voor uw zoektocht naar een huis in Hilversum, Naarden of Bussum doet u er verstandig aan om een makelaar in te schakelen. Het is natuurlijk wel van belang om een betrouwbare makelaar te kiezen. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuw huis voor een groot gedeelte gebaseerd op emotie. Een makelaar kijkt objectief naar een woning en kan u adviseren over de reële waarde en aankoopprijs van het huis. Ook heeft een makelaar een goed oog voor het inschatten van zaken als verbouwingskosten, de ligging van het pand dat u op het oog heeft en wat dacht u van achterstallig onderhoud? Zaken waarover een makelaar u graag informeert en adviseert zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bezoek de website voor meer informatie :