Ga voor gloednieuwe of tweedehandse pistonmachines

Twijfelt u of een nieuwe espressomachine de juiste aankoop is? Een tweedehands versie kan dan wellicht de uitkomst zijn. Bij een specialist als KoffieSnel.nl natuurlijk! Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Onderhoudscontract voor espressoapparatuur, zoals pistonmachines, afsluiten bij specialist

Een pistonmachine is een aankoop waar u lang van kunt genieten. Maar dit vergt wel de nodige onderhoudsbeurten. Goed onderhoud is dan ook het halve werk; het zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw espressoapparatuur kunt blijven genieten. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.

Reparatie, onderhoud en verkoop van espressoapparatuur bij de specialist, zoals pistonmachines

Gaat u er binnenkort eentje kopen?  Espresso pistonmachine van Koffiesnel.nl Espressoservice biedt u vele voordelen. Wist u dat een specialist in espressoapparatuur zowel de verkoop van espressomachines, zoals pistonmachines, op zich neemt, maar ook voor u klaar staat bij onderhoud en reparatie aan die machines? KoffieSnel.nl is zo’n espressoservice die voor u klaar staat met uitgebreide dienstverlening. Zo heeft u ruime keuze aan verschillende merken pistonmachines, maar kunt u ook diverse volautomaten aanschaffen. Omdat deze apparatuur om regelmatig onderhoud vraagt, kunt u bij de specialist ook een onderhoudscontract afsluiten, waarmee een lange levensduur en een fris gebruik van de apparatuur wordt behouden. Treedt er een defect op? Dan stuurt de specialist een monteur om dit op te lossen. Voor reparatie, onderhoud en verkoop van espressoapparatuur bent u bij de specialist dus aan het juiste adres.

Bezoek de website voor meer informatie :