Horeca-apparatuur zoals een dubbele frietpan en pizza houtoven vindt u bij de specialist

Een dubbele frietpan, pizza houtoven of ander horeca-apparatuur voor in de keuken nodig? Dan bent u natuurlijk op zoek naar hulpmiddelen die van een uitstekende kwaliteit en perfect geprijsd zijn. U wilt tenslotte op de best mogelijke manier het eten van uw gasten bereiden, op een efficiënte manier. Bij Bonnewits Horeca vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Men heeft namelijk een zeer ruim assortiment horeca-apparatuur. Van koel- en vriesapparaten tot apparaten om te bakken, koken en grillen en van afwasapparatuur tot klein keukenapparatuur: de specialist heeft het allemaal. Schaf uw dubbele frietpan of pizza houtoven eenvoudig aan en profiteer van de uitstekende service van de specialist.

Heerlijke pizza’s bereiden met de pizza houtoven

Pizza’s zijn ontzettend populair. Vooral wanneer de Italiaanse maaltijd uit een houtoven komt, wordt het gerecht nóg lekkerder dan wanneer er een traditionele oven wordt gebruikt. Wilt u in uw restaurant de lekkerste pizza’s serveren? Met een pizza houtoven van Bonnewits Horeca zet u in een korte tijd de heerlijkste creaties op tafel. De pizza houtoven is speciaal geschikt om buiten te gebruiken, en het is dus een fantastische toevoeging op uw keuken in de zomermaanden! De oven is multifunctioneel: u kunt ermee grillen, bakken, roken en barbecueën. Doordat de pizzaoven een ingebouwde schoorsteen heeft, is er een ideale luchtcirculatie. Op die manier blijft de unieke smaak van de producten die u erop klaarmaakt, behouden. Zo levert u uw gasten écht iets unieks. Benieuwd naar de andere producten van de specialist? U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een dubbele frietpan, warmhoudapparatuur en afzuiging.

De lekkerste frietjes komen uit de dubbele frietpan van de specialist

Als u een eigen zaak met een keuken heeft, wilt u iedere dag het beste voor uw klanten voorschotelen. Wat voor zaak u ook heeft, er zijn een aantal gerechten die bij ieder restaurant, hotel en café centraal staan. Bij een knapperige schnitzel, een heerlijke burger of een lekker stukje biefstuk hoort natuurlijk ook een lekkere portie friet. Die bakt u het beste met een dubbele frietpan. Zo’n frietpan is groot, maar tegelijkertijd ook handig in het gebruik. In een mum van tijd bakt u de lekkerste frietjes en uiteraard ook heerlijke snacks voor tijdens de borrel. Waar koopt u de dubbele frietpan? Bij Bonnewits Horeca vindt u diverse modellen. Daarnaast vindt u een ruim assortiment aan ander horeca-apparatuur, waaronder koel- en vriesapparatuur, vaatwassers, klein keukenapparatuur en de pizza houtoven.