Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijke dienstverlening

Houd eenvoudig de aanwezigheid van uw medewerkers bij met een tijdregistratiesysteem of prikklok

Bent u op zoek naar een eenvoudig en efficiënt tijdregistratiesysteem om de aanwezigheid van uw medewerkers bij te houden? Of om voor een goede beveiliging van uw bedrijfspand te zorgen? Bij EasySecure heeft u keuze uit verschillende soorten digitale oplossingen. Zo houdt u met de prikklok eenvoudig bij wanneer een medewerker in- en uitklokt. Met de systemen van dit bedrijf registreert uw medewerker zich met zijn smartphone, een kaart, een code of via biometrie. Wilt u meer weten over de voordelen van deze innovatieve systemen? Lees dan verder!

Wat zijn de voordelen van de oplossingen voor tijdsregistratie van deze specialist?

Een tijdregistratiesysteem van EasySecure biedt verschillende voordelen. Zo zijn de systemen van dit bedrijf altijd te gebruiken door middel van een kaart of een code. Wanneer uw medewerker hier toestemming voor verleent, is het ook mogelijk om een biometrische identificatie of een smartphone in te zetten. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het registreren. Met een tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok, heeft u daarnaast altijd inzicht in de juiste gegevens. Met deze klok registreren uw medewerkers zich aan het begin en aan het einde van de werkdag. Naast dat u hiermee inzicht heeft in hoe lang uw personeel aanwezig is geweest, zorgt het ook voor extra veiligheid. Door het gebruik van de smartphone, kaart of gezichtsherkenning kan namelijk niet zomaar iedereen uw bedrijfspand betreden. Het systeem is ook per afdeling in te zetten, zodat u de aanwezigheid per ruimte kunt controleren. Bovendien zijn de systemen eenvoudig in het gebruik; een toegangskaart voor op de mobiele telefoon is al binnen een paar seconden gemaakt!

Neem contact met hen op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in een tijdregistratiesysteem, zoals de prikklok, van EasySecure? Neem dan contact op met het bedrijf zodat zij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden en functionaliteiten. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

De beste voorbereiding op je retail onderneming

Ontdek alle voordelen van promotie middels een re-board display

Een beursstand huren helpt u de aandacht van beursbezoekers te trekken