Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat jouw archief deskundig digitaliseren

Wil je graag jouw archief laten digitaliseren? Dat moet wel volgens de huidige wet- en regelgeving gedaan worden. Je wilt immers niet dat de privacy en de veiligheid van mensen of data in gevaar komt. Daarom kun je voor het digitaliseren van je archief het best een expert inschakelen. Iemand die precies weet wat er moet gebeuren en hoe dat juist uitgevoerd wordt. Zo’n expert is bijvoorbeeld Doxis. Dit bedrijf heeft al veel archieven van allerlei bedrijven en overheidsinstellingen deskundig gedigitaliseerd. De ervaren medewerkers stellen eerst een plan van aanpak op, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. Volgens gaan ze zeer secuur te werk, zodat al je gegevens correct overgezet worden naar een veilig digitaal systeem. Zo is jouw bedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

Ontvang begeleiding op maat

Na het digitaliseren van je archief, kun je nog altijd rekenen op de expertise van Doxis. De experts die hier werken geven jouw medewerkers bijvoorbeeld graag trainingen, zodat ze goed leren werken met het nieuwe systeem. Het is immers wel de bedoeling dat medewerkers snel de gegevens kunnen vinden die ze nodig hebben. Anders gaat de efficiëntie alsnog niet omhoog. Bovendien moet in het vervolg alle data natuurlijk meteen digitaal opgeslagen worden en niet meer op papier. Ook hoe dit moet leggen de mensen van Doxis haarfijn uit. Zo weet je zeker dat de gegevensverwerking binnen je bedrijf voortaan goed en vlot verloopt. En mochten er in de toekomst toch ooit problemen voordoen, dan helpen de digitaliseringsspecialisten je snel uit de brand.

Ontdek alle mogelijkheden en vraag gerust om meer informatie

Jouw archief digitaliseren wordt met de hulp van Doxis zeker een succes. Ga naar de website van dit bedrijf en ontdek alle mogelijkheden voor jouw onderneming. Vraag de medewerkers ook gerust om meer informatie. Ze helpen je graag en beantwoorden al je vragen.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Een beursstand huren helpt u de aandacht van beursbezoekers te trekken

Ontdek de services van deze specialist in verhuur van rijplaten uit Brabant

Professioneel WBSO-advies voor het aanvragen van een subsidie voor uw R&D project