Laat voor de zekerheid uw ontslagvergoeding berekenen

uw ontslagvergoeding berekenen is verstandig wanneer u ervoor kiest om ontslag te nemen. Maar het is ook een zeer goed middel wanneer u zelf uw ontslag krijgt bij uw werkgever. Het kan ook voorkomen dat ontslag niet wordt geregeld met wederzijds goedvinden, bijvoorbeeld bij een ontslagprocedure via de kantonrechter. U kunt er dan voor kiezen uw ontslag te laten aanvechten. Een gespecificeerd juridisch adviesbureau helpt u bij het aanvechten van ontslag, maar levert ook andere diensten. Zo kunt u een gespecificeerd juridisch adviesbureau ook uw ontslagvergoeding laten berekenen. Schakelt u een arbeidsjurist in bij een professioneel juridisch adviesbureau, dan ontvangt u uw eerste adviesgesprek geheel gratis en bent u verder ook verzekerd van betaalbare en deskundige hulp bij ontslag.

Geen ontslag met wederzijds goedvinden? Juridisch adviesbureau vertegenwoordigt u bij de rechtbank

Wanneer u geen ontslag krijgt met wederzijds goedvinden kunt u uw ontslagvergoeding berekenen. Samen met een jurist wordt er gezorgd dat er van alles geregeld wordt op het gebied van uw ontslag.  Een werkgever heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid een arbeidscontract te laten beëindigen door een kantonrechter. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u zich laten bijstaan door een arbeidsjurist bij de rechtbank. De arbeidsjurist heeft niet alleen verstand van alle regels omtrent het ontslag, maar weet bijvoorbeeld ook hoeveel ontslagvergoeding u kunt vragen. Zij kunnen gemakkelijk voor u uw maximale ontslagvergoeding berekenen. Schakelt u een arbeidsjurist van een juridisch adviesbureau in, dan heeft u de meeste kans uw recht op een uitkering te behouden, een hogere ontslagvergoeding te verkrijgen of een getuigschrift voor toekomstige werkgevers te krijgen.

Ontslag met wederzijds goedvinden: waar heeft u recht op?

Laat uw ontslagvergoeding berekenen door een gespecialiseerde jurist. Samen met u wordt er gezorgd dat er van alles geregeld wordt met betrekking tot uw ontslag. Daarbij is het echter wel belangrijk op te letten dat u dit op de juiste manier doet. Stemt u te snel in met het ontslag of oordeelt het UWV-Werkbedrijf dat u zelf het initiatief heeft genomen voor het ontslag, dan verliest u uw recht op een WW-uitkering. Het is daarom ook altijd verstandig om bij zaken omtrent het omslag een juridisch adviesbureau in te schakelen voor hulp. Een juridisch adviesbureau weet de exacte regels omtrent het ontslag met wederzijds goedvinden en kan u bijvoorbeeld ook helpen bij aanvullende diensten, zoals het controleren van uw overeenkomst en het berekenen van uw ontslagvergoeding.

Bezoek de website voor meer informatie :