Led reclame, precies zoals u dat wilt

Wilt u reclame maken met led? Ga dan voor led reclame van een specialist als 3TAC. Zij maken deze namelijk volledig voor u op maat, zodat u uw boodschap op een écht originele manier kunt uiten.  Vervolgens maakt de specialist het ontwerp met zorg en toewijding. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van led reclame houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Opvallen? Met led reclame bent u altijd zichtbaar

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt tussen al de andere verschillende bedrijven? Als u 3TAC inschakelt is dat een stuk gemakkelijker dan u denkt. Door de unieke led verlichting bent u namelijk altijd zichtbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor led letters, die aan de gevel van uw bedrijf kunnen worden bevestigd. Of u kiest voor een led scherm, dan op alle gewenste plekken kan worden opgehangen. Door led reclame bent u altijd zichtbaar voor potentiële klanten, zowel overdag als ’s avonds. De specialist maakt een ontwerp, geheel afgestemd op uw wensen. Vervolgens maakt de specialist de verlichting en wordt het ook geplaatst.

Ontwerp, productie én plaatsing door specialist in led reclame

Ontvang een volledige service als u een echte specialist inschakelt. Wie is deze specialist? 3TAC! Zij zijn  Gelukkig biedt deze specialist u hulp bij het gehele proces. Zo geeft u altijd eerst uw wensen en eisen door. Kiest u voor een outdoor led reclamescherm? Of toch voor gevelverlichting? Heeft u gekozen, dan wordt begonnen met het maken van een ontwerp. Bent u tevreden? Dan gaat de specialist aan de slag en wordt het ontwerp uitgevoerd en gemaakt. Is de reclameverlichting klaar? Dan zorgt de specialist ervoor dat de led reclame op de door u gewenste plek wordt geplaatst.