loopbaan

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de perfecte taak te vinden? Wat is mijn passie? Hoe utiliseer ik mijn talenten optimaal. Een oplossing op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en dames.

 

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de schematische opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en persoonlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

U verlangt bevordering maken of omtrent een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Hoe kunt u zich overtreffen in uw beroep, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u verlangt meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

stap 2 zien? Klik hier: Ucareloopbaanbegeleiding

Stap 3. Bezorg de loopbaancheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld moeiteloos teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de jobcheque.

 Wat als ik mijn beroep cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw periode van verbrekingsvergoeding.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur professionele loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Jobcheques

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

– Online. Ga naar https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe en klik op ‘hoe bestel ik loopbaancheques?’. Ga aan de slag met het zorgvuldig invullen van alle data.
– Telefonisch. Bel 0800 30 700 (gratis). Een medewerker van VDAB neemt met u alle benodigde data door. Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch te bereiken van 08.00 tot 19.00 uur.

Functie test

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, eigenschappen , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de correcte ambt voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de bruikbare kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft omtrent uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u verkrijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

is erop gericht om u te helpen bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met aanpassingen in uw arbeid of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw werk- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raad helpt u bij het vinden van een uitkomst op uw vraag. Samengevat, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject brengt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Bezoek de website voor meer informatie : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/