Luzerne kopen? Vraag een gerichte offerte aan bij een leverancier die tot in de silo komt bezorgen

Het is heel handig dat u weidehooi dat vrij is van schadelijke stoffen in grote hoeveelheden kunt kopen, maar hoe krijgt u het naar uw eigen bedrijf? Dan kiest u voor een bedrijf dat de afgelopen jaren een sterke groei en ontwikkeling door heeft gemaakt. Bij een degelijke leverancier, zoals Sanders Fourage, kunt u direct via de website een offerte aanvragen voor verschillende hoeveelheden balen. Binnen korte tijd ontvangt u dan een specifieke prijsindicatie van de kwalitatief hoogwaardige ruwvoer. Dan weet u waar u aan toe bent wanneer u ruwvoer als weidehooi of luzerne gaat kopen.

Weidehooi als alternatief voor graszaadhooi

Gebruik weidehooi als alternatief ruwvoer. Weidehooi wordt ook wel gebruikte als bodembedekking, maar dan gebruikt u niet de volledige potentie. Weidehooi is namelijk een smakelijk en structuurrijk stro waardoor uw vee het stro goed kan opnemen. Het kan tevens dienen als alternatief voor graszaadhooi. Bij het kopen van luzerne, weidehooi of een ander soort ruwvoer bij Sanders Fourage, heeft u altijd kwaliteit in handen. Dit komt door de strenge eisen die de specialist stelt aan het product. Daarnaast beschikt een specialist over eigen transportmiddelen, waaronder meeneemheftrucks. U hoeft uw aankoop daarom niet zelf op te halen.

Balen weidehooi of luzerne kopen voor het voederen van vee

Bladrijk ruwvoer als luzerne kopen doet u in balen bij een expert op dit gebied. Kom eens langs bij Sanders Fourage en laat u informeren. De voedingswaarde verschilt per soort stro, maar zullen dieren ook een andere hoeveelheid eten. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een gerenommeerde leverancier die u verschillende balen, klein en groot, kan leveren. Hier kunt u ook een offerte opvragen voor verschillende hoeveelheden weidehooi, luzerne of ander soort stro. Wilt u dat de bezorging van uw bestelling zonder problemen verloopt? Kies dan voor een specialist dat de beschikking heeft over een eigen wagenpark.

Bezoek de website voor meer informatie :