Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek alle voordelen van promotie middels een re-board display

Heeft u als merk recentelijk een nieuw product gelanceerd, dat u op bijzondere wijze aan uw publiek zou willen presenteren? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw product op een re-board display ten toon te stellen. En hier kan Global Creations u perfect bij helpen. Dit bedrijf is namelijk al ruim 20 jaar specialist op het gebied van visuele instore presentatie. Door hun creativiteit, technische kennis en moderne productielocatie, hebben zij al vele tevreden klanten kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardig promotiemateriaal op maat. Ook voor u zetten de specialisten graag hun beste beentje voor!

Een display op maat, afgestemd op uw wensen

Middels een re-board display presenteert u uw product op zijn bijzondere wijze. De display wordt namelijk in het design compleet afgestemd op uw wensen en op de eigenschappen van het product. Alles om uw product écht in de spotlight te zetten en de aandacht van de potentiële klant te trekken. Wat zijn uw wensen en welk budget heeft u beschikbaar? Aan de hand van een aantal punten, gaan de creatieve breinen van Global Creations aan de slag om een re-board display te ontwerpen, waarin uw product op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Aangezien een display kan worden vervaardigd uit een scala materialen, biedt het werken met karton vele voordelen. Karton is:

  • Milieuvriendelijk
  • Licht in gewicht
  • Geschikt voor maatwerk
  • Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Betaalbaar

Ontdek de mogelijkheden van promotiemateriaal

Wilt u graag uw nieuwe product op een aantrekkelijke manier op de markt brengen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een re-board display? De professionals van Global Creations vertellen u graag meer over hun producten en zoeken samen met u naar het juiste promotiemateriaal dat écht bij u past. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem gerust contact op met de specialisten, zij staan graag voor je klaar.

Gerelateerde artikelen

Een gietvloer laten leggen, waar let je op?

Een beursstand huren helpt u de aandacht van beursbezoekers te trekken

Ervaar de voordelen van Exact met professionele consultancy