Ontdek ook de tomahawk steak als alternatief stuk vlees voor uw barbecue

De Tomahawk steak is sinds een aantal jaren een van de meest populaire steaks die men voor op de barbecue kan kopen, en met goede reden! Het is makkelijk te bereiden en het lekkerst vanaf de grill. Of kies voor flat iron steak, een sukadestuk dat erg lekker is om als steak te eten! Een verrassende keuze. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor de flank en de skirt, het is maar net wat je het lekkerst vindt. Ben je bang dat het te moeilijk is om te bereiden? Het hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je de juiste bereidingswijze maar aanhoudt en gebruik maakt van de beste materialen en producten. Vind je het toch nog te riskant om zelf Tomahawk steak of bijvoorbeeld Angus vlees te maken, dan kun je natuurlijk ook heerlijke spareribs serveren. Zo kun je zelf je eigen BBQ pakket samenstellen.

Angus vlees: uitzonderlijke kwaliteit

Heb je er wel eens aan gedacht om een voordelig BBQ pakket te combineren met een lekker stuk Angus vlees? Zo niet, dan is dit je kans! Er zijn zwarte Angus-runderen (Black Angus) en rode runderen (Red Angus). Je vindt Angus vlees in veel restaurants terug door de hoogwaardige kwaliteit. Het staat ook erg bekend door de “marmering” van het vlees. Dit zijn dunne lijntjes vet die door het vlees heen lopen. Deze lijntjes houden de smaak vast. Angus vlees bereiden op de barbecue is heerlijk. Het is echter wel net zo lekker om tijdens een barbecue wat af te wisselen. Het is daarom aan te raden om een compleet BBQ pakket te regelen met niet alleen Angus vlees, maar bijvoorbeeld ook met een heerlijke Tomahawk steak of malse spareribs.

Verschillende soorten spareribs

Spareribs voordelig kopen door ze online te bestellen en dan thuis te marineren is dé manier om voor weinig geld een lekkere schaal vlees op de tuintafel te kunnen zetten. In Nederland wordt vaak het gedeelte van de lende, vlakbij de ruggengraat gegeten. In Amerika noemt men deze spareribs “loin ribs” of “baby back ribs”. Dat is niet voor niets, want de echte spareribs zijn die van de buikzijde. Deze zijn veel groter dan die van het gedeelte van de lende en hebben een veel stevigere structuur. Echter hebben ze ook veel meer smaak. Doordat ze zoveel groter zijn en een stevigere structuur hebben, is de bereidingstijd ook langer. Maar de heerlijke smaak is dat zeker waard. Maak ze op de barbecue, waar je ook heerlijke spareribs of Tomahawk steak kunt bereiden. Met een compleet BBQ pakket heb je zo voor iedereen wat wils op de barbecue!

Bezoek de website voor meer informatie : http://beefensteak.nl/