Praktische accessoires voor bij uw Johnny Loco bakfiets of hondenkar

Een bakfiets of hondenkar is handig, maar dan moet u wel de juiste accessoires hebben. Bescherm uw bakfiets tegen de regen, of zet uw hond in de regen een regenkapje op? Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies.

Een Johnny Loco bakfiets koopt u bij een echte specialist

Een specialist voor uw hondenkar, fietskar, boodschappenkar of bagagekar is altijd prettig. Zeker met zo’n groot assortiment als Fietskar.nl, waar u bakfietsen vindt voor verschillende doeleinden. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd een kwalitatieve bakfiets van Fietskar.nl.

Bij een specialist kunt u terecht voor de perfecte hondenkar of Johnny Loco bakfiets

Wilt u graag gaan fietsen terwijl uw hond lekker naast u rent, maar lukt uw hond dit niet meer? Dan moet u een speciale hondenkar hebben. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.