Reanimatietraining als extra naast een BHV cursus in Den Haag

Wanneer u een BHV cursus heeft gevolgd in bijvoorbeeld Den Haag weet u hoe cruciaal de eerste 6 minuten na een hartstilstand. Heeft u nog nooit een cursus gevolgd? Tijdens de praktijkgerichte BHV trainingen in de omgeving van Den Haag bij BHV Zuid-Holland leert u een hartstilstand te herkennen door het bewustzijn en ademhaling te controleren. Ook krijgt u informatie over hoe de hulpdiensten gealarmeerd kunnen worden en uiteraard hoe u het slachtoffer reanimeert door het beademen en het toepassen van een hartmassage. BHV Zuid-Holland beschikt over zeer ervaren instructeurs met een professionele ambulance-achtergrond en verzorgt reanimatiecursussen in omgeving Den Haag. Naast het reanimeren met en zonder AED wordt de stabiele zijligging en wat te doen bij verstikking behandeld. Tijdens de training wordt er vooral veel geoefend. Een reanimatietraining is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met reanimeren of naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook meer kennis van reanimatie op wil doen.

BHV cursus speciaal voor VIP chauffeurs in omgeving Den Haag 

Als chauffeur van echte VIP’s, weet u hoe belangrijk het is om goed te handelen in acute situaties. Wilt u meer leren over hoe u bijvoorbeeld BHV moet toepassen? Volg dan een speciale BHV cursus voor chauffeurs die vaak op de weg zijn in Den Haag. Bij BHV Zuid-Holland wordt deze cursus verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten.

Herhaling van de BHV cursus in Den Haag

Als BHV’er is belangrijk dat u uw BHV cursus regelmatig herhaalt bij een bedrijf in Den Haag. Deze cursus bestaat uit een dagdeel over het onderdeel Brand & Ontruiming en het andere dagdeel dient u Eerste Hulp te volgen. BHV Zuid-Holland is continu bezig met kwaliteitsverbetering. U bent verzekerd van professionele instructeurs en locaties met alle nodige oefenruimtes. Tijdens het onderdeel Eerste Hulp worden handelingen behandeld zoals reanimatie met AED, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een flauwte, bewusteloosheid, welk verband het beste gebruikt kan worden bij welke situatie, hartinfarct, epileptische aanvallen en suikerziekte. Tijdens de herhaling Brand & Ontruiming wordt een echte binnenbrand geblust met water, schuim of CO2. In de oefenruimtes zoals een keuken, kantoor, lift, kruipruimte en gangen worden alle oefeningen uitgevoerd om de situaties zo realistisch mogelijk te maken.

Bezoek de website voor meer informatie :