Vandaag dozen kopen en binnen 24 uur ontvangen!

Wanneer u dozen wilt kopen en die zo snel mogelijk nodig hebt, kunt u bij een specialist zoals De Jong Verpakking gebruik maken van een 24 uursservice. Dit kan doordat de Jong Verpakking beschikt over een eigen wagenpark. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

Wanneer u dozen gaat kopen, is het aan te raden om dit te doen bij een echte specialist. Zij beschikken namelijk over de nodige kennis en ervaring waardoor ze u optimaal van dienst kunnen zijn. De Jong Verpakking is zo’n specialist en kan u verschillende mogelijkheden bieden. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton dozen. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Dozen voor uw assortiment kopen

Wanneer u dozen gaat kopen wilt u natuurlijk deskundig advies op maat. Daarom is het verstandig om met een partij in zee te gaan die voordelig kan kopen bij de bron waar het vandaan komt.  De Jong Verpakking is een partij die u daarbij kan helpen. Zij kunnen u op een deskundig advies op maat helpen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional.

Bezoek de website voor meer informatie :