Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Industrie

Chroom-6, dieselmotoremissie en andere gevaarlijke stoffen specialistisch laten saneren

Gom Specialistische Reiniging is een van de business units van Gom. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van panden in diverse sectoren. Om zo goed mogelijk aan de schoonmaakbehoeften van klanten te voldoen, hebben ze hun expertise en capaciteit verdeeld in zes units. Deze units zijn Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food & Industry en Specialistische reiniging. Deze laatste unit wordt ingezet wanneer het reguliere schoonmaakprogramma niet mogelijk of passend is. Dit geldt bijvoorbeeld voor oppervlakken die op een speciale manier gereinigd dienen te woorden. Wilt u bijvoorbeeld chroom-6 of dieselmotoremissie laten saneren? Dan helpt deze specialist u verder!

Het saneren van chroom-6

Het saneren van chroom-6 is erg belangrijk en is bij veel bedrijven een hoge prioriteit. Bij hoge blootstelling aan deze stof kunnen er namelijk toxische effecten veroorzaakt worden, zowel acuut als chronisch. Denk hierbij aan schade aan weefsels en cellen of blijvende effecten, zoals allergieën. Om deze gevolgen van de stof te voorkomen, is het dus belangrijk dat chroom-6 op een grondige en effectieve manier gereinigd wordt. Bij Gom Specialistische Reiniging zijn ze gespecialiseerd in het saneren van chroom-6 en helpen ze u dan ook graag verder.

Dieselmotoremissie op een specialistische manier laten reinigen

Ook voor het verwijderen van dieselmotoremissie schakelt u deze specialist in. Dieselmotoremissie, ofwel uitlaatgassen van dieselmotoren, bevatten gedeeltelijk toxische stoffen. Bij langdurige blootstelling kan dit gezondheidsklachten veroorzaken zoals luchtwegklachten, ontstekingsreacties, hart- en vaatziekten en veranderingen van de longfunctie. Daarnaast zijn de stoffen ook kankerverwekkend. Daarom is het essentieel om dieselmotoremissie door een specialistisch bedrijf te laten verwijderen, zodat u zeker weet dat alles grondig gereinigd wordt.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het saneren van chroom-6 en dieselmotoremissie? Bekijk dan de website van Gom Specialistische Reiniging. Daarnaast kunt ook altijd contact opnemen met deze specialist. Zij beantwoorden uw vragen en geven u indien gewenst deskundig advies.