Ondernemershuis Zuid-Oost
Forum en Weblog

Ethereum Enterprise Alliance, wat is het en waarom is het opgericht?

Het lidmaatschap van de EER vertegenwoordigt een groot aantal bedrijfssectoren uit alle delen van de wereld, waaronder technologie, banken, overheid, gezondheidszorg, energie, geneesmiddelen, reclame en verzekeringen, en een flink aantal snelgroeiende Ethereum-startups. Veel van de gereputeerde organisaties hebben zich de afgelopen maanden aangesloten bij de alliantie waardoor de alliantie aanzienlijk populairder is geworden in verschillende sectoren. In feite is onlangs een nieuwe werkgroep, bekend als de Enterprise Ethereum Alliance, opgericht om massieve ondernemingen te kunnen verbinden met technologieleveranciers, met als hoofddoel om aan nieuwe projecten te werken met het gebruik van het gedistribueerde grootboek.

Nieuwe blockchain technologie voor grote bedrijven
Nu de lijst van organisaties die tot de alliantie toetreden met de dag toeneemt, moet nog worden bekeken, hoe lang het eigenlijk duurt voordat de leden van de EER een paar radicale en geavanceerde oplossingen bedenken om blockchain te verdienen die aanzienlijk toegankelijker is voor de leden en andere ondernemingen zijn mogelijk bereid om later op blockchain gebaseerde oplossingen te gebruiken. Een nieuw gevormde alliantie wil blockchain-technologie bevorderen met behulp van Ethereum. De nieuwe Ethereum-alliantie werd door sommige van zijn leveranciers beschreven als een manier om er zeker van te zijn dat de door IBM geleide blockchain-inspanning slechts één keuze is voor bedrijven die de technologie willen gebruiken.

Wereldwijd project in 2017 voor Ethereum Enterprise Alliance
De alliantie heeft een draaiend bord. Enterprise Ethereum Alliance is uitgegroeid tot het meest ambitieuze wereldwijde project van 2017. De Enterprise Ethereum Alliance was niet onmiddellijk beschikbaar voor commentaar op het juiste moment van publicatie. Het is eenvoudigweg bedoeld om mensen toe te staan ​​afspraken te maken en toezicht te houden op handhaving op een efficiënte en veilige manier. U ontvangt een DocuSign-document voor de lidmaatschapsovereenkomst, samen met enkele andere details. Evenzo zijn slimme contracten in het algemeen en Ethereum in het bijzonder hier om te blijven.

Banken zien blockchain technologie als bedreiging.
Blockchain-technologie mag op geen enkel moment worden beschouwd als een bedreiging van de bankinstellingen, maar een hulpmiddel voor een betere toekomst. Het heeft het potentieel om industrieën te ontwrichten door nieuwe manieren te creëren om diensten te verlenen. Het biedt niet alleen technologische voordelen op de openbare manier, maar ook voor privégebruik. Het platform was afgelopen kalenderjaar getuige van veel kritiek en aanvallen.

Meer dan 200 bedrijven zijn betrokken
In totaal zijn 200 bedrijven betrokken bij het initiatief. Zoals de CEO van het bedrijf, Alex Blyumkin, heeft aangegeven, is de provider van plan bedrijfsoplossingen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de blockchaintechnologie van Ethereum. Niet elk bedrijf in de samenwerking is van plan om hun handelswaar op de openbare blockchain te zetten. Meer dan 50 bedrijven hebben zich in de afgelopen drie maanden bij de EER aangesloten.

Grote namen als Microsoft betrokken bij Ethereum
Deelnemende bedrijven bestaan ​​uit IT-gerelateerde bedrijven zoals Microsoft en Intel en financiële instellingen zoals JP Morgan en Santander. De organisatie is betrokken bij supply chain management in de gas- en oliesector. Bedrijven in een breed scala van industrieën hopen dat het hen kan helpen bij het stroomlijnen van enkele van hun processen, zoals het clearen en afwikkelen van financiële zekerheden.

Cryptocurrency wordt onderdrukt door overheidsinstanties
Er zijn geen regels voor het handelen met cryptocurrencies voor zover ik weet. Sommige regeringen zullen blijven bedreigd worden en zullen proberen cryptocurrency volledig te onderdrukken. De regering van Andhra Pradesh wil samenwerken met de alliantie om zich te ontwikkelen tot de belangrijkste fintech-hub in het gebied. Het grootste deel van de bedrijven die gebruik maken van de bitcoin-betalingsoptie zijn begrijpelijkerwijs technologiebedrijven. Je hebt niet echt een deel van de blockchain-technologie, wat het punt is waar de echte waarde is.

Zodra het op dit moment haalbaar is om tal van activa in een digitale omgeving te verhandelen, of het nu gaat om aandelen in een organisatie of grondtitels, moeten de twee partijen in een transactie vroeg of laat off-line gaan of uit de digitale omgeving overstappen echt geld.

Door het toenemende Bitcoin-gebruik zijn steeds meer transacties achterstanden aan het ontstaan. Zoals je misschien ziet, gaat de lijst met toekomstige gebruiksmogelijkheden door, dus laten we eens kijken welke bedrijven al ether gebruiken. Een complete lijst met sprekers is hier beschikbaar. U kunt de volledige lijst met bedrijven die hier op dit moment bij betrokken zijn, ontdekken.

Een verbintenis tot de alliantie zal het HPE-bureau in staat stellen invloed uit te oefenen op de mode waarin zowel grote bedrijven als gevorderde startups Ethereum adopteren, terwijl de onderneming van een breed spectrum van industriële actoren kan leren. Het belangrijkste doel van de leden is om open standaarden te creëren die ook door andere bedrijven kunnen worden gebruikt.

artikel bron: https://www.koersethereum.nl/wat-is-ethereum-informatie

Bezoek de website voor meer informatie :