Ondernemershuis Zuid-Oost
Telefonie

Goedkope iPhone hoesjes nodig

Ik heb goedkope iPhone hoesjes nodig. Als ik iedere keer hetzelfde telefoonhoesje zie, vind ik dat zo saai worden. Daarom heb ik besloten om meerdere goedkope iPhone covers te kopen en er bijvoorbeeld iedere dag, of iedere week/maand, een andere op te zetten. Uiteindelijk denk ik dat dit mij ook geld gaat schelen! Vroeger kocht ik altijd al snel weer een nieuwe hoesje, omdat ik die ik toen had zat was. Op deze manier verwacht ik voor de lange termijn goedkoper uit te zijn. In dit blogje leg ik graag uit waar ik mijn hoesjes voor de iPhone heb gehaald.

Waar iPhone hoesjes kopen?

Eerst ging ik voor de iPhone hoesjes altijd naar de winkel. Echter kwam ik er laatst achter dat het online goedkoper is, er een veel groter assortiment is en er steeds vaker gratis verzendkosten zijn geregeld. Echter heb ik zelf nog nooit telefoonhoesjes online gekocht. Daarom ben ik gaan Googelen op iPhone hoesjes, om zo een goede website tevoorschijn te halen waar ik mijn iPhone covers wil gaan halen.

www.iphonehoesjes.nl

Al gauw vond ik de website www.iphonehoesjes.nl. Hier zag ik een ruim assortiment van telefoonhoesjes met, naar mijn idee, lage prijzen. In ieder geval goedkoper dan in de winkels in de stad! Ik besloot om voor goedkope hoesjes te gaan in allerlei verschillende kleuren. Zo kan ik voor iedere dag een andere iPhone cover erop zetten. Ik koos voor een standaard klassieke zwarte, een roze, een blauwe, een groene en een rode. De hoesjes kon ik zeer gemakkelijk bestellen en betalen en de volgende werkdag werden ze ‘s middags al bezorgd! Dit omdat ik ze voor 17:30 had besteld.

Met de beschermende hoesjes ben ik erg blij. Vooral omdat er niet eentje saai wordt omdat ik zoveel verschillende heb. Ik kan het dus iedereen aanraden.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.iphonehoesjes.nl/