Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Groothandel

Voor iedere onderneming is er een geschikte koeltoonbank beschikbaar

Heeft u een onderneming waar u wel een koeltoonbank zou kunnen gebruiken? Dan bent u zeker niet alleen! Steeds meer ondernemers in horeca en hospitality ontdekken het gemak van de koeltoonbank, zeker wanneer het op zelfbediening aankomt. De laatste jaren is het namelijk steeds gewoner geworden om zelfbediening aan te bieden met elektronische betaling. Hier zijn dus geen medewerkers mee gemoeid om de betalingen uit te voeren. Enkel de personen die de verse broodjes en andere voedingswaren maken en eventueel de dranken aanvullen. In een koeltoonbank zien uw klanten bovendien direct wat er allemaal beschikbaar is.

Welk model past bij uw toepassing?

Maar waar kunt u zo een koeltoonbank dan vinden? Een van de best gekende aanbieders hiervan is Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Al meer dan 40 jaar leveren zij koelelementen aan diverse winkels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, restaurants en groothandelaren. Het assortiment met koeltoonbanken is divers zodat er voor iedere toepassing een perfecte koeling te vinden is. Zo heeft u de mogelijkheid om een Koops Classic te installeren. Dit is een zeer rechttoe-rechtaan model dat u installeert in uw pand. De koeltoonbank heeft de mogelijkheid voor zelfbediening en is perfect in omgeving met beperkte ruimte. Daarnaast is de Koops Straight, een koeltoonbank die in verschillende hoeken opgesteld kan worden. De Koops Round is eigenlijk hetzelfde model als de Koops Straight, maar heeft rondingen in plaats van hoeken. Dit geeft een esthetisch mooier uiterlijk en is voornamelijk onderhoudsvriendelijker.

Stel uw vragen aan de specialisten

Wilt u graag weten wat er mogelijk is op het gebied van een koeltoonbank? Wacht dan niet langer en ga een keer naar de winkel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland in Ingen. Dit ligt tussen Utrecht en Nijmegen. Daarnaast kunt u uiteraard ook gewoon telefonisch of via e-mail contact opnemen met de deskundige medewerkers. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen.

https://middennederland.nl/