Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Groothandel

Altijd de juiste temperatuur met een thermobox voor de horeca

In een thermobox voor de horeca hoeft u zich geen zorgen te maken over de temperatuur van uw gerechten. Die blijft namelijk constant; of u nu een rijsttafel of een ijstaart wilt bezorgen. Een thermobox is een isolerende box, waarin warme, koude en bevroren gerechten veilig worden vervoerd. Deze warmhoudboxen worden niet alleen gebruikt door horecaondernemers. Ook in ziekenhuizen en zorginstellingen helpen ze om maaltijden op de juiste temperatuur te bezorgen.

Waarom een thermobox voor de horeca?

Een thermobox voor de horeca is onmisbaar voor het vervoer van uw gerechten en maaltijden. Het deksel sluit de thermobox perfect af en is ook weer gemakkelijk te openen. Daarnaast is een thermobox voorzien van ergonomische handgrepen, zodat u hem goed kunt dragen. U vervoert meerdere thermoboxen op elkaar gestapeld op een verrijdbaar onderstel. De boxen zijn licht van gewicht, maar ook uiterst stevig. Ze kunnen dus prima tegen een stootje tijdens het vervoer.

Thermoboxen in allerlei maten

Wat wilt u gaan vervoeren in een thermobox voor de horeca? Losse maaltijden of een compleet buffet? Lagro Waalwijk B.V. heeft een uitgebreid assortiment thermoboxen voor u klaarstaan. Deze zijn ook geschikt voor gastronormbakken. Dat is wel zo handig als u een buffet op locatie gaat klaarzetten. Wilt u een speciale maatvoering? Ook dat is mogelijk. Als u de juiste maten doorgeeft, maakt het bedrijf uw thermobox voor de horeca helemaal op maat.

Gerechten bewaren in een thermobox

Ook voor cateraars zijn thermoboxen ideaal. Zeker als u op de locatie geen keuken tot uw beschikking hebt. Uw gerechten blijven prima op temperatuur in een thermobox tot u ze aan uw gasten kunt serveren. Bovendien blijven ze vers en gaat er niets van de smaak verloren. Een thermobox voor de horeca is gemakkelijk schoon te houden. De meeste boxen kunnen gewoon in de vaatwasser. Wilt u weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.lagrowaalwijk.nl/