Ondernemershuis Zuid-Oost
Auto

Alfa Romeo specialist

Recent ben ik op zoek gegaan naar een Alfa Romeo specialist. Ik ben in het bezit van een oldtimer van het merk Alfa Romeo. Om te voorkomen dat deze problemen gaat opleveren, wil ik deze na laten kijken door een specialist op dit gebied. Een onderhoudsbeurt dus, oftewel APK. Maar liever niet door een normale garage. Dit omdat Alfa Romeo’s toch anders zijn opgebouwd en anders in elkaar zitten. En ik zoek het liefst iemand die zich hier in heeft gespecialiseerd in de buurt van Winkel, in Noord-Holland.

Googelen op Alfa Romeo specialist

Maar waar vind ik een Alfa Romeo specialist? Ik ben lid van een autoclub, genaamd ‘De Alfa’s, met natuurlijk alleen maar auto’s van het desbetreffende merk. Zij zullen dus vast en zeker wel weten waar ik een Alfa Romeo garage kan vinden. Echter is het nadeel dat niemand van hen uit Noord-Holland komt. De autobedrijven die zij noemden, zijn namelijk allemaal erg ver weg. Daarom ben ik gaan Googelen op Alfa Romeo Specialist. Hier kwamen direct bedrijven omhoog die meer in mijn buurt gevestigd zitten. Zo vond ik ook AD Autobedrijf Goedhart, uit Winkel. Ik ben op de website van Goedhart gaan kijken en dit zag er allemaal erg goed uit. Ook stond er een stukje tekst over dat ze specialisten zijn in het merk Alfa Romeo. Zij hebben jarenlange ervaring met klassieke- en moderne Alfa Romeo’s. Vooral het klassieke deel spreekt mij natuurlijk aan! Ook geven ze aan dat mijn auto dan in goede handen zou zijn bij echte liefhebbers!

Naar AD Autobedrijf Goedhart

Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, ben ik twee dagen later naar Winkel gereden met mijn oldtimer, naar AD Autobedrijf Goedhart. Ik werd hartelijk ontvangen en een monteur nam mijn auto mee voor controle, onderhoudsbeurt etc. Vervolgens heb ik tijdens de onderhoudsbeurt rondgelopen in de garage en allerlei leuke dingen van Alfa Romeo gelezen en bekeken.

Uiteindelijk is bij deze Alfa Romeo specialist één onderdeel vervangen en de rest was allemaal in orde! Ik kom hier zeker vaker terug.

Heb jij nou ook een Alfa Romeo specialist nodig omdat je daar je Alfa Romeo liever laat keuren dan bij een ‘normale’ garage? Dan raad ik jou AD autobedrijf Goedhart aan!

 

Bezoek de website voor meer informatie :