Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Auto

Gemakkelijk een bestelwagen leasen

Heb je snel een uitbreiding van je zakelijke wagenpark nodig? Een bestelwagen leasen kan dan de meest gemakkelijke optie zijn. Je kunt dit immers snel overeenkomen met de leasemaatschappij. Zeker wanneer je al weet naar welk type bestelwagen je op zoek bent. Dit maakt het nog gemakkelijker. Er zitten bovendien een flink aantal voorwaarden aan het leasen van transportmiddelen voor zakelijke doeleinden. Al is het alleen al omdat je als ondernemer niet langer zelf het beheer van het wagenpark hoeft te verzorgen. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken die meespelen die het leasen zo populair maken.

Duidelijk overzicht met zakelijk leasen 

In de eerste plaats is het zo dat je een beter inzicht hebt in je financiële situatie op elk gegeven moment. Je weet immers altijd precies wat de kosten van je wagenpark zijn. Dit zijn namelijk de termijnbedragen die je iedere maand afdraagt aan de leasemaatschappij. Vooral wanneer je kiest voor de vorm operational lease is dit van toepassing. Je hebt dan een leasevorm gekozen waarin alles is opgenomen. Dat betekent dus dat zaken als onderhoud en keuringen niet nog eens afzonderlijk worden berekend. Daardoor is altijd een goed overzicht van de autokosten mogelijk. Dit kan dan weer helpen bij het maken van een begroting of financiële planning.

Meer flexibiliteit

Het leasen van een bestelwagen biedt bovendien ook meer flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin tot uiting komt dat de auto niet voldoet omdat hij te klein is. Wanneer je hem in eigen beheer hebt zal je de huidige auto eerst moeten verkopen voor je een grotere vervanger kunt aanschaffen. Bij een leaseovereenkomst met een leasemaatschappij is dit echter vaak niet het geval. Wil je dan snel schakelen omdat je simpelweg grotere voertuigen nodig hebt, dan is een zogenaamde upgrade vaak gemakkelijk te verzorgen. Dit is slechts één van de vele voorbeelden met betrekking tot de meer flexibele mogelijkheden die leasen biedt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkautoleasen.nl/