Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Winkelen

Bed en Breakfast Sint-Niklaas – een verblijf vol rust en gemak

Bed and Breakfast Sint-Niklaas is een pensionachtig verblijf aan de rand van het centrum van Sint-Niklaas. Met een gunstige ligging is het een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust, een korte vakantie of een ontspannen dagje uit. U kunt afzonderlijke kamers huren, maar het verblijf is ook geschikt voor groepen zoals gezinnen met helemaal een weekendje weg. Bovendien is het zeer goed bereikbaar, zo is er een tramhalte vlakbij en is het slechts 20 minuten rijden met de auto naar het centrum van Antwerpen.

Faciliteiten

Bed and Breakfast Sint-Niklaas biedt modern en comfortabele accommodatie, waaronder 6 kamers met eigen badkamers. De accommodatie heeft ook een groot terras en een tuin met een aantal speeltoestellen voor de kinderen. Andere faciliteiten in het gebouw zijn onder meer een restaurant, een bar en een goed uitgeruste keuken. Er is zelfs een fitnessruimte beschikbaar om uw daily workout te doen.

Ligging

Bed and Breakfast Sint-Niklaas is gelegen aan de rand van het centrum van Sint-Niklaas. U bent hier dichtbij alle belangrijke bezienswaardigheden zoals het Sint-Niklaas Slot, de Kerk van Sint-Niklaas en het muziekcafé. Bovendien zijn er voortdurend veel dingen te doen, zo heeft de plaatselijke theater agendamakers vaak livemuziek, of er zijn wekelijkse markten en vele andere activiteiten om te genieten. U kunt ook kiezen voor een wandeling door de Kerkstraat, waar u verschillende interessante shoppingmogelijkheden kunt vinden.

Prijzen

U kunt kiezen uit verschillende soorten verblijven, met verschillende prijzen. Een standaardkamer kost 55 euro per nacht, maar er zijn ook kamers met meer faciliteiten voor 75 euro per nacht. Groepen kunnen ook kamers huren voor een speciaal tarief, vanaf 250 euro per nacht. In het weekend zijn de prijzen meestal iets lager dan in de week.

Bed and Breakfast Sint-Niklaas is dus een ideale locatie om te verblijven voor een korte of lange vakantie. Voor meer details en informatie over tarieven en faciliteiten, raadpleeg de website bed and breakfast Sintniklaas.

Conclusie

Bed and Breakfast Sint-Niklaas biedt een rustig verblijf nabij het centrum van Sint-Niklaas, met verschillende kamers en een ruim terras met tuin. Vanwege de gunstige ligging is het een ideale locatie voor al diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie of een korte uitstap. Bovendien is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is het tarief vriendelijk voor alle budgetten.

.