Ondernemershuis Zuid-Oost
Beauty en verzorging

Botox gebruiken tegen hoofdpijn

Helaas maar waar, iedereen heeft zo nu en dan last van hoofdpijn. Het is altijd vervelend maar over het algemeen ben je er binnen korte tijd wel weer vanaf. Het is in dat geval altijd maar de vraag wanneer je last krijgt van hoofdpijn. Na een avond zwaar stappen weet je over het algemeen wel hoe laat het is maar daarbuiten is er eigenlijk weinig zinnigs over te zeggen. Over het algemeen is het eerste wat je bedenkt wanneer je hoofdpijn hebt om een paracetamol of ibuprofen in te nemen. Maar wanneer je last hebt van langdurige en hardnekkige hoofdpijn is dit niet de oplossing die je wilt hebben voor op de lange termijn. Meestal heb je dan last van spanningshoofdpijn of migraine. Migraine is er in vrij veel verschillende varianten. Helaas maar waar is het ook erg lastig te behandelen. Wat daarentegen wel kan werken maar eigenlijk nog amper wordt toegepast is het gebruiken van injectables tegen de hoofdpijn.

 

Je ziet vaak met migraine dat het heel onvoorspelbaar is en eigenlijk uit het niets begint. Daarom spreken mensen ook best vaak over een migraineaanval. Migraine blijft meestal niet alleen bij hoofdpijn, het gaat vaak gepaard met misselijkheid, licht vlekken in hun gezichtsveld en overgeven. Wanneer mensen last beginnen te krijgen van een migraineaanval is het zaak dat ze zo vlug mogelijk plat gaan op hun bed en hun ogen daarbij sluiten. Je kunt op zulke momenten namelijk ook echt niets meer uitvoeren. Elk geluid dat binnenkomt, komt harder en intenser binnen dan normaal en zorgt dan ook alleen maar voor irritatie. Hoe lang migraine aanhoudt hangt heel erg af per persoon. De een heeft er een paar uur last van en de ander heeft er soms wel een paar dagen last van. Het gebruik van botox behandelingen om migraine tegen te gaan is inmiddels dan ook medisch erkend. Met een botox behandeling kun je er dus voor zorgen dat je bijna geen last meer hebt van migraine.

 

Hoofdpijn ontstaat over het algemeen doordat spieren in je hoofd zich overmatig samenspannen. De spieren gaan daardoor overbelast raken waardoor er een soort kramp ontstaat die de hoofdpijn dan veroorzaakt. Botox wordt gezien als een natuurlijke bacterie die de spieren ontspant. De hoofdpijn zal daardoor dus sneller minder worden en soms zelfs verdwijnen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://faceland.nl/