Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Beauty en verzorging

Wenkbrauwen in de goede vorm

Bij de goede schoonheidsspecialiste in Nijmegen kan je verschillende behandelingen voor je wenkbrauwen kiezen. Zo kan je je wenkbrauwen laten harsen of waxen. De schoonheidsspecialiste tekent dan precies uit wat de ideale vorm van jouw wenkbrauw is. Vervolgens maakt ze de wax gereed door het op te warmen. De wax wordt dan gesmeerd op de plek waar geen haartjes moeten zitten. Het spul wordt hard op je huid waardoor ze het er makkelijk af kan trekken. De overbodige haartjes worden dan meegetrokken. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de perfecte vorm krijgen. Ideaal als je zelf niet weet in welke vorm ze geëpileerd moeten worden.

Verven in de juiste kleur

Als je licht haar hebt is de kans groot dat je wenkbrauwen ook een lichte kleur hebben. Hierdoor kan het soms lijken alsof je geen wenkbrauwen hebt, maar dit hoeft helemaal niet waar te zijn. Het zou namelijk best kunnen dat je volle wenkbrauwen hebt, maar dat dat gewoon niet zichtbaar is door de kleur van de haartjes. Hiervoor heeft de schoonheidsspecialiste in Nijmegen ook een oplossing. Je kan je wenkbrauwen namelijk laten verven. Ze kiest dan eerst de beste kleur voor je uit en doet de verf dan op je haartjes. Het moet even intrekken, maar het kan al vrij snel weer verwijderd worden.

Permanente make-up

Dan zou het ook nog kunnen dat je vroeger veel hebt geëpileerd. Het was een aantal jaren terug namelijk helemaal in om zo dun mogelijke wenkbrauwen te hebben. Vandaag de dag is het juist een trend om mooie volle wenkbrauwen te hebben. Als je veelvuldig geëpileerd hebt kan het zijn dat de haarzakjes zo erg beschadigd zijn dat je wenkbrauwen niet meer terugkomen. De schoonheidsspecialiste in Nijmegen kan je dan alsnog helpen. Je kan dan kiezen voor een PMU behandeling. Hierbij worden je wenkbrauwen getatoeëerd op je huid. Dit kan nog steeds heel erg echt lijken doordat de haartjes per stuk getekend worden.