Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Media

De beste foliedruk in omgeving Gelderland vindt u bij deze specialist

Een mooie gekleurde metallic folie geeft een unieke en exclusieve uitstraling aan uw product. Dankzij de attentiewaarde wordt de aandacht naar uw product getrokken en daar heeft u uiteraard profijt van. De uitstraling draagt bij aan het beeld van uw merk waardoor het wordt geassocieerd met termen zoals ‘luxueus’ en ‘uniek’. Dat wilt u natuurlijk ook voor uw producten! In Gelderland zijn verschillende bedrijven die foliedruk voor u kunnen uitvoeren en zo uw posters, cosmeticaverpakkingen, chocoladeverpakkingen en glossy magazines voorzien van extra verdraaiing en extra attentiewaarde.

Uiteenlopende technieken geven uw product een unieke uitstraling

Bent u in regio Gelderland op zoek naar dé specialist op het gebied van foliedruk? Dan helpen ze u bij High Gloss Foliedruk B.V. graag verder met al uw vragen. Deze specialist is bedreven in foliedruk met gekleurde metallic folie en zet deze technieken graag voor u en uw producten in om de attentiewaarde te vergroten. Een van de technieken is foliedruk met structuur, een zeer unieke manier van foliedruk bij deze specialist uit Gelderland. In de foliestempel laat u dan de gewenste structuur aanbrengen, waardoor de foliestempel volledig custom-made is en aangepast op uw product. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw logo erin te verwerken of een andere beveiliging, maar het is uiteraard ook geschikt om verschillende structuren onder de aandacht te brengen. Een andere techniek is foliedruk met hotstamp. Hierbij wordt er eerst zilverfolie op het product aangebracht waarna er in 4 kleuren offset of print eroverheen wordt gedrukt. Hierdoor hebben de voorwerpen een luxueuze glans!

Neem contact op en ontdek wat er allemaal mogelijk is

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor foliedruk eindeloos bij deze specialist uit Gelderland. Wilt u dus meer informatie over de mogelijkheden om de attentiewaarde voor uw producten te vergroten? Dan helpen de specialisten van High Gloss Foliedruk B.V. u graag verder. Op de website vindt u de contactgegevens.

https://www.highgloss.nl/