Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Media

Social media bureau inschakelen

Ben jij helemaal thuis in social media, of kun je wel wat hulp gebruiken met het opzetten en bijhouden van je bedrijfspagina? Zo’n beetje elk bedrijf beschikt tegenwoordig over minimaal een social media account. Maar dit is alleen effectief als er actief gebruik van wordt gemaakt en als je enigszins verstand van zaken hebt. Dit kan best veel tijd vergen en daarom kiezen veel mensen ervoor om hun sociale media uit te besteden aan een social media bureau. Your Business Online is zo’n bureau, waar social media experts hun kennis inzetten om jouw onderneming onder de aandacht van je doelgroep te krijgen.

Your Business Online expertise

Bij Your Business Online houden we ons bezig met sociale media voor bedrijven. We werken met de verschillende populaire platforms en kennen alle manieren om deze slim in te zetten. Op de meeste platforms heb je tegenwoordig de optie voor het aanmaken van een professioneel of zakelijk account. Dit biedt extra veel mogelijkheden voor bedrijven en deze benutten we dan ook graag optimaal. Aan de hand van jouw situatie zetten we het juiste kanaal, of de juiste kanalen in. Hierop creëren we een aantrekkelijke pagina met passende content die je doelgroep aanspreekt.

Doeltreffend adverteren op LinkedIn

LinkedIn wordt verreweg het meest gebruikt als het gaat om B2B doeleinden. Het is dan ook een goede manier om andere bedrijven te bereiken. Door middel van een professionele LinkedIn pagina waarop je regelmatig nieuwe interessante content plaatst, kun je jezelf onder de aandacht brengen. Ook adverteren op LinkedIn werkt erg doeltreffend. Je kunt dit op verschillende manieren doen en je kunt de advertenties heel specifiek op bepaalde bedrijven richten. Your Business Online helpt je graag met het maken en plaatsen van effectieve advertenties waar potentiële klanten niet omheen kunnen. Neem direct contact op en leg ons je doelen voor!

 

https://www.yourbusinessonline.nl/