Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Kies voor lekkere, authentieke aardappelchips afkomstig van een professionele aanbieder

Chips, bijna iedereen eet het graag. Het is lekker bij de borrel, op een feestje tijdens een avondje bankhangen of gewoon als tussendoortje. Tegenwoordig bestaan er erg veel verschillende smaken chips, waardoor je het misschien lastig vindt om te kiezen welke chips je wilt eten. Kies dan voor ambachtelijke aardappelchips om de authentieke smaak te behouden. Deze chips vind je bij Boerderij Chips, een professionele aanbieder van chips in het hele land. Van hun aardappelchips loopt het water je echt in de mond. Wil je weten hoe zij hun overheerlijke chips bereiden? Lees dan verder.

Deze chips wordt op duurzame wijze geproduceerd

Boerderij Chips is een bedrijf dat is opgericht door twee bevriende aardappeltelers die besloten hun eigen chips te produceren. Doordat de aardappelchips in de smaak viel, kozen zij ervoor om op grotere schaal chips te maken. De chips wordt op duurzame wijze geproduceerd, doordat hun eigen boerderij energie wint via zonnepanelen. Verder wordt de chips gebakken met 100% zonnebloemolie. Dit is gezond én het zorgt voor het behoud van de pure aardappelsmaak. Op die manier geniet jij dus te allen tijde van lekkere, authentieke aardappelchips. Uiteraard wordt de aardappelchips nog van extra smaak voorzien met zeezout en diverse kruiden. Je hebt dan ook de keuze uit diverse soorten chips van deze specialist. Ga jij bijvoorbeeld voor paprika, zeezout of zeezout ribbel?

Zoek een verkooppunt in de buurt

Begin je trek te krijgen in een lekkere zak chips en wil je een van de smaken die verkrijgbaar zijn bij Boerderij Chips proeven? Dan hoef je hier niet ver voor te zoeken. De aardappelchips van deze specialist is namelijk gewoon te koop in de supermarkt bij jou om de hoek! Breng dus direct een bezoek aan een winkel in jouw regio en schaf heerlijke aardappelchips aan. Indien gewenst spoor je via de website van deze specialist een verkooppunt bij jou in de buurt op, zodat je zeker weet dat je de juiste winkel bezoekt.

https://boerderijchips.nl/