Inloggen op ABN AMRO met de E.dentifier2

Ondernemershuiszuidoost

Wanneer u een bank selecteert waardoor u uw financiële zaken wenst te laten behartigen, staat veiligheid ongetwijfeld voorop in het maken van uw keuze. In dat geval is ABN AMRO de beste keuze omwille van de bescherming die zij hanteert voor haar cliënten. Dit is niet enkel zo indien u uw bankzaken rechtstreeks in één van de filialen van de bank wenst te regelen. Ook indien u gebruik maakt van internetbankieren, wat ABN AMRO eveneens aanbiedt, is veiligheid de eerste prioriteit, al vanaf het inloggen.

 

Inloggen bij ABN AMRO : een veilige onderneming

Wanneer u ervoor kiest cliënt te worden bij ABN AMRO, dan krijgt u een bankpasje en een E.dentifier2 mee. Deze twee vormen gecombineerd uw ABN AMRO login, waarmee u toegang kunt krijgen tot het internetbankieren en daarmee tot een wereld van flexibiliteit.

Wanneer u wenst in te loggen bij ABN AMRO dan kunt u dit ook doen met de ABN app. Deze zal u immers gevraagd worden uw pasje in te geven in de E.dentifier2 vervolgens uw pincode in te voeren en erna op het scherm de code in te voeren die op uw E.Dentifier verschijnt. Na dit alles ingevoerd te hebben, krijgt u toegang tot uw online bankomgeving. Door deze manier van inloggen bent u verzekerd van een veilige bankverbinding. Ook na het inloggen zal u herhaaldelijk gevraagd worden financiële handelingen die u in de online omgeving wenst te stellen te bevestigen via voorgaande procedure. Het is dus quasi onmogelijk voor iemand die niet in het bezit is van zowel uw bankpasje als uw pincode als een E.dentifier om gebruik te maken van uw ABN AMRO login en dus ten onrechte financiële verrichtingen in uw naam te stellen.

ABN AMRO : alle veiligheid verzekerd!

Bezoek de website voor meer informatie :