Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Eten en drinken

Resultaatgericht afvallen Hengelo

Voor iedereen die wil afvallen in Hengelo, kan het soms best lastig zijn. Je weet immers niet waar je moet beginnen. Wanneer jij wat strakker in je kleding wil zitten, wat extra kilo’s wil verliezen of gezonder wil leven is het dan ook beter dat je een diëtist inschakelt die je hierbij ondersteunt. Diëten is een goed hulpmiddel, maar wordt deze te vaak verkeerd uitgevoerd. Ik ga je helpen om de kilo’s te verliezen zonder dat je daarvoor continu honger bent. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze kliniek in Losser!

 

Met afvallen Hengelo word je in alles begeleid

Het internet staat vol met diëten die wellicht kunnen helpen bij het afvallen. Helaas werken deze niet altijd op lang termijn en kom je juist extra aan. Wanneer je bij mij komt, ga ik goed luisteren naar je wensen bij het opstellen van een voedingsplan. Het dieet zal gevarieerd en gezond zijn waardoor het juist makkelijker is om het vol te houden. Bij afvallen Hengelo hebben we verschillende diëten die we op maat voor u gaan aanpassen.

Maar ook wanneer u een emotie-eter bent, kunnen wij bij afvallen Hengelo u helpen en begeleiden bij het verhelpen van het probleem. Elk dieet die wij voor u gaan maken zal op uw leven aanpassen waardoor het streefgewicht gerealiseerd kan worden. Wij zullen gedurende het proces ook meerdere keren contact hebben om de voortgang te bespreken en te zien of het dieet ook echt aansluit.

Bij afvallen Hengelo helpen we u graag verder bij het gezond behalen van uw streefgewicht. Wij staan u graag ter woord via de telefoon, maar u kunt ook langskomen in onze kliniek. Deze vindt u in Losser, Overdinkel, Glane, De Lutte en Deurningen.