Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Sport

Samen naar de beste prestaties met een Sportdiëtist Haarlem

Bij de beste Sportdiëtist in Haarlem komen allerlei soorten sporters. Mensen die net zijn begonnen en sporters van het hoogste niveau. Dat komt omdat voeding op ieder niveau van belang is. Wat u uit uw lichaam kunt halen is afhankelijk van wat u erin stopt. Daarnaast weten veel sporters te weinig van voeding om hun eigen schema’s op te stellen .Een trainer kan dit ook niet altijd. Het is dan fijn dat een professional dit voor u kan regelen. Het kan fijn zijn om samen met de Sportdiëtist Haarlem uw trainingsschema door te nemen en te kijken wat uw lichaam nodig heeft. Het kan zijn dat de Sportdiëtist Haarlem uw dieet aanpast op de trainingen die u draait. Een rustdag vereist andere voeding dan een duurtraining. Hetzelfde geldt voor een dag waarop u druk bent met andere dingen dan sport, ook dan is uw voeding belangrijk.

Gewichtsklasse in verschillende sporten

Sommige sporten hebben gewichtsklassen. Dan is de Sportdiëtist Haarlem er om u te helpen bij het bereiken van dit gewicht. Het is namelijk het beste om op het randje van dit gewicht te zitten, want dan heeft u maximaal spieren. Het is echter zo dat afvallen vaak gepaard gaat met het verlies van spieren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt er van uit gaan dat er heel veel mensen zijn die afvallen en daarbij veel spier verliezen. Dat moeten sporters natuurlijk niet vlak voor een wedstrijd hebben. Vandaar dat het handig kan zijn om een planning te maken samen met de Sportdiëtist Haarlem. U eet dan veel eiwitten voor het spierbehoud en minder vezels en zout, zodat u het goede gewicht kunt bereiken op de wedstrijd.

Het maken van een afspraak

In de huidige omstandigheden met de pandemie, kan het handig zijn om een online intake gesprek te houden met de Sportdiëtist Haarlem. Hierin kunt u vertellen waarom u hulp wilt bij uw voeding en wat uw sportieve doelen zijn.