Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Facility management

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand voor al het schoonmaakwerk en onderhoud

Ons schoonmaakbedrijf Amsterdam heeft bewezen een goed en professioneel schoonmaakbedrijf te zijn. We hebben veel tevreden klanten. 

Wie zijn wij?

We zijn een professioneel bedrijf in Amsterdam met een goede staat van dienst en gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten. We werken onder andere voor T-Mobile en Gemeente Amsterdam (kantoorschoonmaak). 

Wat kunt u van ons verwachten

We werken met vriendelijk en betrokken personeel. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid, spreken Nederlands en zijn zeer gemotiveerd en betrouwbaar. 

Welke werkzaamheden verrichten we

We verrichten een breed scala aan werkzaamheden: reiniging van kantoren, praktijken, ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven. We verrichten evenementenschoonmaak, we hebben een huishoudelijke dienst, we voeren dakgootreiniging en vloeronderhoud uit. 
Hieronder een beschrijving van onze werkzaamheden. 

Een grondig schoon gemaakte en representatieve kantoorruimte bevordert de productiviteit en concentratie van de werknemers. Klanten en bezoekers krijgen een prettige indruk van uw bedrijf. 
Een praktijkruimte voor bijvoorbeeld dokters, fysiotherapeuten en tandartsen vereist een specifieke handelswijze en schoonmaakproducten. 
Scholen die goed zijn schoongemaakt hebben een positief effect op het leerproces van de kinderen. Wij streven een lange-termijn samenwerking na. 
Kinderdagverblijven worden door ons conform de GGD hygiënecode Amsterdam schoongehouden. 
Bij evenementen zijn wij inzetbaar. U kunt denken aan festivals, concerten (bedrijfs)feesten en dergelijke. 
Wij maken nieuwbouwhuizen schoon en leveren ze stofvrij op. We maken uw huis na renovatie of verbouwing grondig schoon. Kunt u de lastige klussen niet meer klaren? Wij hebben een huishoudelijke dienst aan huis. We maken uw huis schoon, wassen uw kleding en linnengoed, helpen u met de boodschappen en alle denkbare huishoudelijke taken. U kunt dit eenmalig laten doen of periodiek. We hanteren laagdrempelige prijzen en zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving. 

Het reinigen van uw dakgoot in Amsterdam belangrijk. Door ophoping van vuil en bladeren kan lekkage ontstaan. 
We leveren verschillende soorten vloeronderhoud, zoals tapijtreiniging of gietvloeronderhoud. 
We werken voor verschillende VVE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. We reinigen galerijen en portieken van entree tot trappenhuis, liften en openbare ruimtes. Glazenwassen wordt verzorgd en we lossen defecten op en vervangen de verlichting. 

Waarom voor ons kiezen?

Ons schoonmaakbedrijf Amsterdam is betrouwbaar. We willen graag dat de klant tevreden is. We leveren kwaliteit, zijn flexibel en leveren snel onze diensten. Detachering van schoonmaak- en horecapersoneel in heel Nederland, voor diverse projecten. Bij extra ondersteuning in een drukke tijd, bij zwangerschapsverlof of bij ziektevervanging. Voor hotels leveren we ervaren kamermeisjes en horecapersoneel. 

De prijs? De prijzen houden we realistisch. 
Er zijn bij ons geen lange contracten of opzegtermijnen. U kunt altijd bij ons terecht, zo vaak en zo lang als u dat wilt. 
Wij werken niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland. 

Interesse? Neem dan eens contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.

Bezoek de website voor meer informatie : https://schoonpand.nl