Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Vervoer en transport

Het is goed zaken doen met Frigo Group

Een betrouwbare logistiek dienstverlener in de diepvries branche. Dit is Frigo Group inmiddels al weer 45 jaar. Er zijn drie vestingen. En alle drie staan nauw met elkaar in contact.

Opslag en/ of transport

Allereerst zijn er twee ruime, moderne vrieshuizen. Een staat in Nieuw-Vennep vlakbij Amsterdam en Schiphol. De ander vindt u voorbij Arnhem en aan de Duitse grens: Frigo ’s-Heerenberg. Deze twee koellocaties worden continu gecontroleerd. Door eigen mensen en door onafhankelijke instanties. Er wordt dan ook voor 100% voldaan aan geldende kwaliteitseisen en -normen. Het belangrijkste in een koelhuis is natuurlijk dat de temperatuur op peil blijft, en dat is zeker zo bij Frigo.

Frigo Group Logistics zit in Geldermalsen en van hieruit wordt het vervoer geregeld. Het is niet noodzakelijk dat u van beide diensten gebruik maakt. Heeft u alleen spullen op te slaan of juist alleen een transportbedrijf nodig? U bent welkom bij Frigo Group.

Opslag van brood, fruit en meer

Frigo Group kan de diepvriesopslag van brood voor u uit handen nemen. En dat geldt ook voor diverse soorten gebak en desserts. De vriestemperatuur en de specifieke behandeling verschillen per levensmiddel. Het Frigo Group-team weet precies wat wanneer vereist is. Diverse bakkerijen zijn vaste klant en het gaat dan zowel om het opslaan als het uiteindelijke vervoer richting groothandel en winkels.

Tijdens het laden en lossen wordt accuraat en snel gewerkt. Dit is noodzakelijk omdat brood en aanverwante producten niet gebaat zijn bij schommelingen in temperatuur. Frigo Group garandeert dat de zogenoemde koude-keten geen onderbrekingen kent. De kwaliteit van uw producten is dus altijd gewaarborgd. Dat maakt weer dat uw klanten tevreden blijven!

Wilt u wat meer te weten komen over Frigo Group? Neem eens een kijkje op de site bij ‘diepvriesopslag sinds 1973’. U leest er over de ontstaansgeschiedenis en ook de belangrijkste bedrijfsmotto’s komen aan bod. Onder het kopje ‘nieuws’ wordt bericht over actuele ontwikkelingen zoals nieuwe klanten en jubilea.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.frigogroup.com/