Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijk

Zijn de Dymo 11354 labels handig in gebruik?

Dymo 11354 labels zijn onmisbaar in elke kantooromgeving. Deze labels bieden een veelzijdigheid aan opties om jouw producten, documenten en bezittingen te identificeren. Of het nu gaat om het organiseren van jouw archiefkast of het markeren van dozen voor de opslag. Met de Dymo 11354 labels zorg je ervoor dat alles op de juiste plaats blijft. Met hun duurzaamheid maken ze ook eenvoudig herkenning mogelijk in verschillende omgevingen.

 

Waar zijn deze labels van gemaakt?

De Dymo 11354-labels zijn gemaakt van een stevig materiaal dat bestand is tegen krassen, vocht en temperatuurwisselingen. Ze hebben een permanente lijm die ervoor zorgt dat ze blijven plakken waar je ze plaatst – of het nu op metalen oppervlakken of papier is. Het labelpapier is ook waterbestendig, wat betekent dat de labels niet vervagen als ze nat worden. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in een breed scala aan omgevingstemperaturen, van -40 °C tot +80 °C. Deze labels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt de labels gemakkelijke afdrukken met de juiste printer. Neem hiervoor gerust een kijkje op de website van Labeldiscounter.nl. Hier heb je niet alleen de labels die je nodig zult hebben, maar ook de printer! Met behulp van deze printer kunt u gemakkelijk professioneel ogende labels afdrukken die duidelijk en leesbaar blijven, ongeacht waar ze worden geplaatst of hoe vaak erop wordt getypt.

Vind jij het alsnog erg lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten labels? Of wil jij hier graag meer over te weten komen? Neem dan snel een kijkje op de bovenstaande website!