Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Verbouwen

Bij Kuiper en Zonen BV een nieuwe stoomketel laten installeren

Ik heb een dienst aangenomen van Kuiper en Zonen BV om een nieuwe stoomketel te laten installeren bij ons in het bedrijfspand. Al voor een langere periode werken wij met een stoomketel dat op lage temperatuur werkt. Maar de laatste tijd is er voor ontwikkeling gemaakt in de stoomketel en kan het ook worden gedaan met hoge temperatuur. Dus het is tegenwoordig erg moeilijk om een bedrijf te vinden die nog met lage temperatuur werkt. Want dat hadden we nodig, omdat onze stuk was gegaan.

Op zoek naar een stoomketel op lage temperatuur, zoals bij Kuiper en Zonen BV

We gingen dus op zoek naar een bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, die een stoomketel op lage temperatuur voor ons op voorraad hadden en deze voor ons kon installeren in het bedrijfspand. Veel bedrijven hadden wel veel stoomketels helemaal gereed staan, maar het waren niet het soort stoomketels waar we op zoek waren. Uiteindelijk na een tijdje zoeken kwamen we een bedrijf via het internet tegen die er wel goed uitzag en goede reviews van mensen had gekregen. Toen we ook keken naar het assortiment van Kuiper en Zonen BV, zagen we dat ze precies hetzelfde merk stoomketels hadden die wij al jarenlang gebruiken.

Netjes geregeld

We zagen de ketel en hebben meteen contact opgezocht met het bedrijf om te kijken wat ze voor ons konden betekenen. Ze klonken erg vriendelijk aan de telefoon en ze konden ons direct verwijzen naar hun assortiment en alle specificaties van het model. Het was precies waar we naar op zoek waren en hebben meteen er eentje bestelt met de service erbij dat deze wordt geïnstalleerd. Een datum prikken voor deze installaties was erg flexibel en binnen een paar weken stond de stoomketel al bij ons in het pand. Echt goede service en vriendelijk personeel.

Contact

Bent u ook benieuwd wat dit bedrijf voor uw ketel kan beteken of überhaupt iets voor u kan betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie over het gehele assortiment en meer.