Ondernemershuis Zuid-Oost
Woningen

Inbraakpreventie voor uw eigen veiligheid

De maat is vol bij u. Na het zoveelste verhaal over een woninginbraak bij u in de omgeving wilt u uw huis goed beveiligen. Dat is natuurlijk een heel verstandig idee. U heeft alleen geen idee wat nu de beste oplossing is voor uw situatie. U kunt een afspraak maken met een van onze beveiligingsexperts. Deze afspraak is altijd geheel vrijblijvend en vindt plaats op een moment dat u goed uitkomt. Samen met u kijkt onze medewerker naar uw woning en naar uw gezinssamenstelling en naar uw budget. Heeft u kleine kinderen of huisdieren? Dan zal daar natuurlijk rekening mee gehouden worden. Of u nu kiest voor een alarminstallatie, of alleen voor een opwaardering van uw hang- en sluitwerk naar veiliger SKG-3 of 4 sterren sloten: u krijgt een beveiligingsplan op maat. Bekijk in alle rust onze voorstellen en vergelijk deze gerust met die van andere slotenmakers. Het gaat om uw gevoel van veiligheid, dus u bepaalt in alle rust waar u zich het beste bij voelt.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Wist u dat veel verzekeraars een fikse korting geven op de premie van uw inbraakverzekering als u uw woning beveiligd volgens de richtlijnen van dit keurmerk? Als u een afspraak maakt en u heeft uw verzekeringspolis bij de hand dan kijkt onze medewerker graag voor u of u in aanmerking kunt komen voor korting bij uw verzekeraar. Onze adviseurs zijn getraind en gecertificeerd volgens dit keurmerk. Kiest u voor uitvoering van ons beveiligingsplan dan krijgt u na installatie het certificaat van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Natuurlijk voorzien we uw woning van duidelijk zichtbare stickers, zodat inbrekers op grote afstand al kunnen zien dat uw woning nagenoeg ontoegankelijk is voor inbrekers.

De laatste inzichten

Bijscholing is een belangrijk punt van aandacht bij ons bedrijf. Al onze monteurs van slotenmaker Apeldoorn en slotenmaker Arnhem worden voortdurend bijgeschoold en zijn goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Uw veiligheid is bij ons in goede handen!

Bezoek de website voor meer informatie :