Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Woningen

Lampen voor een industriële inrichting

Wanneer je op zoek bent naar een stoere industriële lamp zul je verschillende opties tegenkomen. Zo zijn er hele robuuste vloerlampen, of grote hanglampen waarbij je het gevoel krijgt dat ze zo uit een oude fabriek komen. Het heeft vaak een stoere uitstraling en geeft echt kracht aan een woonkamer. Een lamp die we veel zien in een industriële inrichting is natuurlijk de fabriekslamp, maar heb je al eens gedacht aan een bullseye lamp

De kracht van een kleine industriële lamp

Wil jij een lamp kopen? Met de Bullseye lamp schiet jij zeker in de roos. De bullseye lampen hebben een geweldige uitstraling en zien er heel robuust uit. Sommige alsof ze net van een schip afkomen. De look van deze lampen zullen jouw industriële interieur helemaal afmaken. Het zal een echte blikvanger worden in bijvoorbeeld de entree van jouw woning. Het voordeel van deze lampen is dat je de meeste zowel op de muur, als op het plafond kan bevestigen. 

Een grote verandering

Wanneer we kiezen voor een industriële inrichting, of een industrieel karakter in onze woning creëer je echt karakter in je huis. In veel woonstijlen zullen bepaalde meubels niet eens opvallen. Sommige woningen waar je binnenkomt weet je al snel niets meer van. Wat stonden er eigenlijk voor lampen? Of wat voor een bank had hij eigenlijk? Dit zal bij een industriële stijl niet zo snel gebeuren. Vaak haal je grote meubels in huis die zeker indruk zullen maken op je gasten. 

De keuze uit verschillende materialen

Het leuke van een industriële inrichting is dat je kan blijven combineren. Lampen met bijvoorbeeld een groot onbewerkt stuk hout, of kies voor een grote scheepslamp van metaal. Werkelijk alles is mogelijk. Het gaat er voornamelijk om dat je het onbewerkte van het materiaal en het robuuste of stoere terugziet. Met deze lampen moet je oppassen dat je gasten je huis nog wel verlaten. Iedereen zal het geweldig vinden om bij jou binnen te komen. 

Jarenlang plezier

Het grootste voordeel aan een industriële inrichting is dat het vrijwel overal mee gecombineerd kan worden. Wanneer je het leuk vind om je woning eens in de zoveel jaar een make-over te geven, zal je ervaren hebben dat veel meubels dan ook helaas vervangen moeten worden. Een voordeel van industriële meubels is dat het bij veel woonstijlen past. Koop je dus iets industrieels voor je woning, dan koop je iets waar je lang plezier van gaat hebben.