Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Ict

Macbook reparatie Antwerpen

MacBook reparatie in Antwerpen

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor een MacBook reparatie in Antwerpen? Zoek dan niet verder en lees dit even. De Telefoon Reparatie Winkel is namelijk al jaren actief in het repareren van Apple toestellen. De meeste MacBook reparaties duren ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Dit komt omdat we erg zorgvuldig met jouw toestel omgaan en het niet snel snel afraffellen. We repareren met de beste kwaliteit onderdelen en geven op al onze vervangen ondelen minimaal 1 jaar garantie. Zo kan je gerust zijn dat je MacBook in veilige handen is.

MacBook scherm vervangen

Het vervangen van een MacBook scherm duurt meestal niet langer als 1 werkdag. Natuurlijk heb je uitzondering voor als het een keertje tegenzit. Omdat je MacBook erg duur was in aanschaf kan je er op rekenen dat het vervangen van je MacBook scherm ook erg prijzig is. Gelukkig bestellen we alles bij de hoofdleverancier en kunnen we je voorzien van de meest gunstige reparatie prijzen en hoge kwaliteit. Daaron krijg je op je nieuw scherm ook 2 jaar garantie. Let er dan ook op bij het vergelijken van de prijzen dat je let op hoe lang je garantie krijg. Sommige shops geven namelijk maar 6 maanden garantie op een MacBook reparatie in Antwerpen

MacBook batterij vervangen in Antwerpen

Ook voor het vervangen voor een MacBook batterij ben je bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres. Als we de batterij op voorraad hebben zal deze MacBook reparatie in Antwerpen niet langer als 1 dag duren. Vaak kan je zelf even meekijken als we je batterij vervangen. Je kan via onze website gemakkelijk de kosten terug vinden van alle Macbook reparaties en deze ook direct aanvragen. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie dan kan je ons altijd bellen of een berichtje sturen. We staan met ons team klaar om je te helpen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/reparatie/mac