Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Vind een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar

Zoekt u een bedrijfsruimte die te huur is in Zevenaar of omgeving? Dan vindt u deze bij OC De Pelikaan! Op deze locatie vindt u een bedrijfsruimte die van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij ook aan een goede ligging en een professionele inrichting. Ook de benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Natuurlijk zijn gas, water en elektriciteit aanwezig. Ook is er een lunchruimte, met koelkast en vaatwasser. Verder worden de algemene ruimtes regelmatig schoongemaakt. U hoeft u dus alleen maar bezig te houden met uw werkzaamheden.

Een centraal gelegen bedrijfsruimte

Als u een bedrijfsruimte van OC De Pelikaan in Zevenaar kiest, dan kiest u voor een bedrijfsruimte die te huur is in een makkelijk te bereiken omgeving. Dit is bijvoorbeeld fijn als uw collega’s uit verschillende delen van het land komen. OC De Pelikaan is gevestigd op bedrijventerrein Zuidspoor, niet ver van Arnhem. Omdat het bedrijventerrein gevestigd is tegenover het station, is de werkplek ook bereikbaar voor mensen die aangewezen zijn op het openbaar vervoer. Ook is er een ruime parkeergelegenheid voor uw collega’s en voor uw gasten of klanten. Dus ook als u met de auto naar het werk komt, dan kunt u hier uitstekend terecht.

Eenvoudig een bedrijfsruimte huren

Zoekt u een bedrijfsruimte die te huur staat en die u voor uw eigen doeleinden kunt gebruiken? Dat kan! Heeft u meer informatie nodig, neem dan contact op met de specialisten van OC de Pelikaan, hét bedrijventerrein te Zevenaar. Ze vertellen u graag alles over alle mogelijkheden. Een bedrijfsruimte die te huur is in Zevenaar is dus zo gevonden en gehuurd! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over welke faciliteiten er zijn? Neem dan contact op met dit ondernemerscentrum. Bekijk de contactgegevens op de website. U vindt hier overigens ook meer informatie over de mogelijkheden en alle faciliteiten die er zijn in deze bedrijfsruimtes.

https://www.ocdepelikaan.nl/