Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Dienstverlening

Maak optimaal gebruik van het gemak van digitaal toetsen

Met hedendaagse technologische ontwikkelingen is het van belang om mee te gaan met de tijd. Dat kan niet anders voor examens en testen zijn. De traditionele pen-en-papiermethode is aan vervanging toe. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om hier te vermijden dat er fraude wordt gepleegd. Maar overschakelen naar digitaal is daarbij niet automatisch een garantie op een betrouwbaarder systeem. Digitaal toetsen zorgt er namelijk voor dat, wanneer mensen een computer met internetverbinding hebben, ze veel makkelijker toegang hebben tot een rijkdom aan informatie. Om dit te vermijden kun je het best vertrouwen op een ervaren specialist zoals Eureka Examens.

Vertrouw op een sterk en veilig systeem

Digitaal toetsen zorgt voor aanzienlijk meer flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie. In samenwerking met Paragin en Citrus Andriessen bieden de mensen bij Eureka Examens je een software die op maat van jouw wensen kan worden afgesteld. Alle soorten vragen behoren tot de mogelijkheid om hierin te implementeren. Kies hierbij ook of je voor iedereen dezelfde test wilt aanbieden of telkens bij elke vraag een willekeurige vraag voorschotelt, zodat iedereen een unieke test krijgt. Op die manier ga je de kans op fraude minimaliseren en tegelijkertijd snel en efficiënt de testen afleggen. De software is ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat alles in een afgeschermde omgeving gebeurt. Met een actuele opvolging van huidige wet- en regelgeving weten zij op elk moment ook up-to-date te blijven met veiligheidsnormen.

Heb je interesse?

Zou je graag digitaal willen toetsen met behulp van Eureka Examens? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van dit team en laat aan hen weten waarvoor jij graag gebruik wilt maken van hun systemen. Op die manier kunnen ze meteen oplossingen op maat aanreiken zodat er geen onnodige tijd wordt verspild aan miscommunicaties. Door doeltreffend aan de slag te gaan, ontvang jij zo snel mogelijk de materialen om digitaal toetsen en examens af te nemen.

https://eureka-examens.nl/