Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Woningen

Onze reputatie en het vertrouwen van onze klanten zijn hoog.Onze reputatie en het vertrouwen van onze klanten zijn hoog.
Wij waarderen de klanten van ons makelaarskantoor erg. Daarom wijzen we voor elke klant een persoonlijke specialist toe die de klant volledige ondersteuning biedt voordat de transactie wordt afgerond.
We zijn altijd blij als tevreden klanten met ons blijven communiceren na de realisatie van hun droom – de aankoop van onroerend goed. Het is veel waard om het vertrouwen van de klant te winnen. Daarom zijn de principes van ons werk professionaliteit, eerlijkheid, kwaliteitsborging en betrouwbaarheid van het bedrijf.
We werken alleen met betrouwbare en vertrouwde bedrijven. De beste ontwikkelaars worden onze partners.
We ondernemen alleen het werk dat we op het hoogste niveau kunnen uitvoeren, daarom staat de lijst van onze diensten niet vol met duizenden functies. Dus waar zijn we experts in:
– Verkoop van residentieel onroerend goed
– Verkoop en verhuur van commercieel onroerend goed
– Beheer van woningen en commercieel vastgoed
– Juridische dienstverlening in onroerend goed.

We zijn erg voorzichtig met de kwaliteit van onze diensten, daarom zijn we het enige bedrijf in de stad met een eigen afdeling kwaliteitscontrole, die regelmatig het proces van verkopen, kopen en elke interactie met de klant controleert.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/