Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Onderwijs

School activiteiten

Schoolactiviteiten

Scholen hebben vaak moeite met het organiseren van activiteiten voor hun leerlingen, vaak hebben de docenten het al druk genoeg met de reguliere lessen en alle bijbehorende zaken. Daarnaast is het natuurlijk niet makkelijk om een leuk, leerzaam en passend idee te hebben voor de leerlingen. Grote Broer staat erom bekend altijd de perfecte workshops klaar te hebben staan voor elke basisschool, overal in Nederland. Met jaren aan ervaring en een steeds verder ontwikkelend aanbod is Grote Broer de perfecte kandidaat om iets te organiseren op uw school.

Grote Broer specialiseert zich in kunsteducatie, zeggende dat wij de leerlingen graag meer leren over verschillende vormen van kunst door te werken met kunst. Kunst op zichzelf is een te brede term, daarom breekt Grote Broer deze op in acht verschillende disciplines. Deze disciplines hebben als doel de volledige horizon van wat wij als kunst beschouwen te betrekken en deze te verwerken in een van de vele workshops die Grote Broer in zijn aanbod heeft. 

 

Hiphop Dansworkshop

Een voorbeeld van een van deze workshops is de Hiphop Dansworkshop. Tijdens deze workshop leren de leerlingen de ins en outs van een hiphop danser en gaan ze zelf aan de slag met het leren van een echte hiphop choreografie. Hiphop heeft zijn eigen cultuur met een eigen geschiedenis, tijdens deze workshop leren de kinderen hierover. 

Hip hop is namelijk niet alleen een dansvorm, of alleen een muziekvorm. Nee, hip hop is een culturele beweging die over de hele wereld actief is. De beweging staat voor vrijheid, jezelf kunnen zijn en vooral jezelf of jouw groep laten zien voor wat het is en je nergens aan aanpassen. Deze mentaliteit op zichzelf is een les die workshopdocenten zullen overbrengen aan uw leerlingen, op een gepaste en leerzame manier. 

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Grote Broer? Neem dan een kijkje op onze website!

 

https://grotebroer.com