Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Onderwijs

Hoe word je beter met Online Marketing?

Online Marketing training zet je op het juiste pad. Voor mensen die er even uit zijn geweest, vanuit een andere branche komen, of die zich willen verbeteren in online marketing kan een Online Marketing training perfect zijn. Mensen kopen steeds meer online, en daarmee wordt marketing via online platformen steeds belangrijker, waardoor er steeds meer vraag is naar mensen die hierin gespecialiseerd zijn.

Online Marketing training; wat houdt het in?

Of je al ervaren bent met Online Marketing of nog maar net komt kijken, een opleiding Online Marketing zal je alles leren wat je nodig hebt. Een opleiding Online Marketing bij fabius opleidingen is heel flexibel en makkelijk te combineren met een huidige baan. Voor maar 3 uur per les, één les per week, houd je genoeg tijd over voor een baan.

Flexibel en op eigen tempo leren

Afhankelijk van je ervaring is de werklast erg laag; voor ervaren mensen is het huiswerk zo gedaan. Mocht je alles nog moeten leren, dan kun je ongeveer 6 uur aan werktijd verwachten. De training zul je volgen gedurende ongeveer 4 maanden, waarin je aan 15 lessen deelneemt. Op 6 verschillende locaties in Nederland worden de lessen gehouden, zowel in de ochtend van 9 tot 12, als in de avond van 7 tot 10, zodat je zelf kan kiezen wanneer je leert.

Relevantie met de werkvloer

Je zult tijdens je training verschillende onderwerpen leren, die belangrijk zijn op de werkvloer. In deze lessen zul je onder andere leren over Zoekmachinemarketing, Social Media, en Content. Voor meer informatie en om meteen in te schrijven kun je op de website van fabius opleidingen kijken.

Kansen op de arbeidsmarkt

In de laatste paar jaar zijn bedrijven steeds meer om mbo-niveau werkkrachten gaan vragen. Momenteel werken nog veel mensen met hbo-niveau in verschillende functies aan online marketing, maar deze mensen zijn breder opgeleid en kunnen beter werk doen in andere delen van het bedrijf. Hierdoor is de vraag naar mensen met een mbo-opleiding verhoogd. Met een mbo-4 diploma zul je snel te werk kunnen gaan in verschillende marketing bedrijven.

Bezoek de website voor meer informatie :