Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professioneel WBSO-advies voor het aanvragen van een subsidie voor uw R&D project

Bent u bezig met een innovatieproject en wilt u hiervoor een WBSO-subsidie aanvragen bij de RVO? Wanneer het aanvragen van een subsidie als deze onbekend terrein voor u is, dan kan het verkrijgen van professional WBSO-advies uitweg bieden. TechForce Innovations is een bedrijf, gevestigd in Hilversum, welke u met plezier advies verleent. Vraagt u advies aan deze professionals, dan ontvangt u een complete service. Als subsidieadviesbureau assisteren de medewerkers u van A tot Z met het innovatieproces. U ontvangt advies over de inrichting en het bijhouden van een complete WBSO administratie, waarvoor het bedrijf een online portal aanbiedt. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op de inhoud van het R&D project.

De meest toegankelijke subsidieregeling in Nederland

Heeft u interesse in het ontvangen van een fiscaal voordeel voor uw ontwikkelings- of onderzoeksproject? Voor het financieel ondersteunen van R&D projecten is de WBSO de meest toegankelijke subsidieregeling in Nederland. Echter, worden de mogelijkheden niet altijd optimaal benut, dan wel verantwoord. Precies om deze redenen is het verkrijgen van professioneel, onderbouwd advies erg nuttig. Klopt u aan bij TechForce Innovation voor het ontvangen van WBSO-advies, dan is de aanvraag van een WBSO-subsidie bij de RVO in goede handen. U bent verzekerd van een professioneel advies, met een solide onderbouwing en een zorgvuldige verantwoording.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wanneer de WBSO door de RVO wordt toegekend, worden de (loon)kosten en uitgaven van uw R&D project voor een deel vergoed. In dit geval bespaart u logischerwijs een hoop kosten en wordt u tevens gestimuleerd om uw onderzoek en/of innovatie voort te zetten. Heeft u interesse in het ontvangen van WBSO-advies door een ervaren professional uit Hilversum? TechForce Innovations helpt u graag verder en ontzorgt u waar mogelijk. Neem contact op met de adviseurs voor het bespreken van de mogelijkheden of maak direct een afspraak.