Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Verhuizen naar een bedrijfsruimte? Dit heb je nodig!

Je hebt eindelijk de juiste locatie voor je bedrijf gevonden. Deze ruimte heeft alles wat je nodig hebt om je visie uit te voeren. Het ligt dicht bij het openbaar vervoer, restaurants, cafés en andere bedrijven in de omgeving. De huur is redelijk, maar je maakt je zorgen over een paar belangrijke dingen als het tijd is om de ​​huurovereenkomst te ondertekenen. Als je van plan bent om je bedrijf naar een nieuwe ruimte te verhuizen, neem dan de tijd om je voor te bereiden. Je bedrijf zal een veel gemakkelijkere tijd hebben om over te stappen als je goed voorbereid bent. Je kunt de verhuizing sneller en soepeler laten verlopen als je al het benodigde verpakkingsmateriaal van tevoren gereed hebt.

Bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic is een goede investering. Het kan niet alleen je apparatuur beschermen, maar ook je meubels en vloerbedekking. Bubbeltjesplastic is ook goed als beschermende barrière tussen muren en andere oppervlakken die tijdens de verhuizing beschadigd kunnen raken. Als je veel meubels en grote objecten verplaatst, is het verstandig om bubbeltjesplastic te gebruiken. Heb je alleen kleinere items zoals kleding en beddengoed? Dan is het gebruik van piepschuim blokjes ook voldoende.

Dolly

Een dolly is een verrijdbaar platform dat kan worden gebruikt om zware voorwerpen te vervoeren. Dolly’s zijn ideaal voor het verplaatsen van grote objecten, zoals meubels, zonder ze op te hoeven tillen. Ze zijn ook geweldig voor het verplaatsen van items die te groot zijn voor je auto of vrachtwagen. Ook in je appartement en bedrijfsruimte kun je een dolly gebruiken. Je zou dozen met boeken van de opbergkast naar je nieuwe kantoorruimte kunnen verplaatsen. Als je veel belangrijke onderzoekspapers en ander materiaal op planken en tafels hebt liggen, kan het handig zijn om ze allemaal in dozen te doen. Op deze manier kunnen ze gemakkelijker de deur uit als dat nodig is.

Hulpmiddelen

Je wilt waarschijnlijk een meetlint en een waterpas. Deze kun je gebruiken om ervoor te zorgen dat de meubels die je in de nieuwe ruimte plaatst, de juiste maat hebben voor je kamer. Een mes is handig als je aan het uitpakken of organiseren bent. Schroevendraaiers en sleutels zijn essentieel als het gaat om het in elkaar zetten van meubels die tijdens het transport mogelijk zijn gedemonteerd. Tangen zijn handig als het gaat om het vasthouden van kleine schroeven terwijl je ermee werkt. Ten slotte helpt een hamer bij alles, van het ophangen van gipsplaat panelen voor wanden en plafonds tot het op zijn plaats verankeren van vloermaterialen tijdens de installatie.