Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Bedrijven

Tips bij het kopen van bedrijfskleding

U bent eruit, uw volgende investering wordt bedrijfskleding. Erg slim als u het ons vraagt, maar nu bent u er nog niet. De aanschaf van bedrijfskleding is complexer dan u denkt en het proces kent enorm veel keuzes en afwegingen. Zoveel keuzes dat het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er een aantal algemene tips bij het kopen van bedrijfskleding, deze tips zijn geschikt voor iedereen en voor iedere soort organisatie. In dit artikel zullen we u voorzien van deze uiterst nuttige tips en wat algemene info.

Rekening houden met werkomstandigheden

Het is ontzettend belangrijk om uw medewerkers zeggenschap te geven over dit soort zaken. Zij zijn namelijk degene die de kleding moeten gaan dragen, het is dan wel zo eerlijk hen ook mee te laten bepalen. Tevens zorgt dit ook meteen voor draagvlak en een gemakkelijke implementatie van de bedrijfskleding. U en uw medewerkers zullen rekening moeten houden met de werkomstandigheden van verschillende medewerkers. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om de werknemers die buiten werken te voorzien van een goede en warme jas, dit is ook het geval wanneer uw medewerkers bijvoorbeeld werken in een koud magazijn. Werknemers die veel fysiek werk doen kunnen worden voorzien van een luchtig T-shirt of polo shirt. Zo zijn er nog ontzettend veel dingen waar u rekening mee kunt houden tijdens de aanschaf van de bedrijfskleding.

Bedrijfskleding

Vergeet de huisstijl niet

Bij het ontwerpen van de bedrijfskleding is het belangrijk de look and feel oftewel huisstijl mee te nemen. Bedrijfskleding kan een enorme boost geven aan uw herkenbaarheid mits u uw huisstijl goed terug laat komen in de kleding. Gebruik de primaire kleur van uw huisstijl ook daadwerkelijk als primaire kleur van uw bedrijfskleding. Als uw doelgroep uw bedrijfskleding veel voorbij ziet komen zal de kracht van herhaling gaan werken en zal de doelgroep u herkennen en zal u onbewust een voorkeurspositie opbouwen in het brein van de potentiële klant. Zij zullen sneller voor uw organisatie kiezen wanneer zij uw producten of services nodig hebben.

Kies voor kwaliteit

Het is ontzettend belangrijk dat uw bedrijfskleding van hoge kwaliteit is. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw bedrijfskleding comfortabel is, maar dit zorgt er ook voor dat uw bedrijfskleding lang mee zal gaan. Ga daarom op zoek naar een bedrijf dat de juiste kwaliteit kleding aanbiedt. Bedrijfskleding van Hurricane is een goed voorbeeld van kwalitatief goede bedrijfskleding. Bedrijfskleding van Hurricane is niet alleen van hoge kwaliteit, er is ook meer dan genoeg keuze als het gaat om verschillende kledingstukken en stijlen.