Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Banen en opleidingen

Commercieel medewerker

Ben jij goed in het overtuigen van klanten? Word klantvasthouder voor commerciële medewerkers van Holland Lottery in Eindhoven!

wat ga je doen?

Als klantenbinding voor een commerciële medewerker werk je bij de Nederlandse loterij in Eindhoven. Hier praat je met de klant die het abonnement telefonisch wil opzeggen. U bent niet bang voor de telefoon en gaat de uitdaging aan om klanten te overtuigen om niet te annuleren door zakelijk te denken. Daarom zullen klanten snel worden aangetrokken door elk woord, zodat u weet hoe u elk “nee” in een “ja” kunt veranderen. Dit geeft je energie!

Werktijden & Werksfeer

Je begint met twee weken fulltime training. Dan werk je op het gekozen tijdstip. Voor roosterplanning kan gebruik worden gemaakt van een minimum-maximum contract van 12 tot 20 uur. Dit maakt de baan een ideale keuze om te combineren met studie of weekendwerk. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur en 21.00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Daarnaast werk je in het callcenter van Cendris. De werksfeer van Cendris kreeg 8,2 punten van collega’s! Ben je ambitieus? Dan kun je doorgroeien in verschillende functies bij Cendris.

Wat wij bieden

Vanaf 21 jaar is je totale uurloon 9,70 euro;

Ben je aangenomen en heb je 3 maanden of langer gewerkt voor het Nederlandse loterijbedrijf? Dan ontvang je een eenmalige bonus van maar liefst 250 euro!

Je krijgt een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;

Aantrekkelijk bonusplan;

Je krijgt een betaalde fulltime opleiding om je voor te bereiden op het eigenlijke werk in de productielijn;

U kunt via vele cursussen en trainingen toegang krijgen tot het YC-vaardighedenplatform van YoungCapital.

Wat wij vragen:

Er is geen minimumopleiding vereist.

Je hebt een zakelijke instelling en durft de telefoon te gebruiken.

U kunt minimaal 2 ochtenden werken;

Je hebt goede computervaardigheden;

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/commercieel.html