Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Boekhouding

Een goede start als startend ondernemer

Als startende ondernemer zijn vele kneepjes van het vak nog onbekend. Hoewel een goede ondernemer gekenmerkt wordt door ondernemerschapskwaliteiten, is de salarisadministratie een vak apart. Om jou als startend ondernemer een eind op weg te helpen wanneer het aankomt op personeels- en loonadministratie, heeft CBBS een salarissysteem ontwikkeld om jou bij te staan bij te staan voor wat betreft de salarisservice. Ons systeem is erop gericht om de loonadministratie voorspoedig te laten verlopen. Daarnaast bieden wij consultancy om uw te helpen bij het beantwoorden van complexe loonvraagstukken en op de juiste manier tot een oplossing te komen.

Bij de administratie van de salarissen komt heel wat kijken en zijn fouten snel gemaakt. Er kunnen foute overdrachten plaatsvinden, de loonadministratie is niet volledig of u kunt nog niet goed overweg met het nieuwe salarissysteem. Hoewel deze fouten veel voorkomen, is het natuurlijk erg vervelend wanneer u hiermee te maken krijgt als startend ondernemer. U wil namelijk alles in goede banen laten verlopen en daar kunt u hiaten in de salarisadministratie niet bij hebben. Bovendien kost het veel meer tijd en energie dan u van tevoren had kunnen overzien. CBBS helpt u daarom graag bij de salarisverwerking. Wij beschikken over specialistische kennis en weten alle ins en outs van bedrijfstakken en huidige Cao-regelingen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele moeilijkheden voor wat betreft de loon- en personeelsadministratie en houdt u meer tijd over om te ondernemen. Dat is immers waarom u uw onderneming gestart bent en wat u het liefst doet.

Het grote voordeel van CBBS is dat wij een kleine onderneming zijn, die u daarom persoonlijk kan bereiken. Iedere klant kennen wij bij naam en kunnen wij zo gericht helpen. Wij kennen onze klanten en weten daarom precies waar de klant moeilijkheden ondervindt.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cbbs.nl