Ondernemershuis Zuid-Oost
Image default
Ondernemen

Op maat laten schrijven van uw ondernemingsplan

Werkkapitaal voor de startende ondernemer

Starters hebben een sterke wil, echter de financiele paragraaf hebben ze niet altijd onder controle. Is er aandacht besteed aan de afschrijvingen fiscaal gezien, is niet alleen de interest van de lening maar ook de aflossing meegenomen in het ondernemingsplan? Is er marktonderzoek opgesteld, is de concurentie-analyse uitgewerkt met de substituten en concurrenten? Slechts enkele voorbeelden van analyses die u aan ons kunt uitbesteden voor uw ondernemingsplan. Dit is vereist want als de startende ondernemer voor financiering naar de bank gaat, krijgt hij of zij als antwoord dat ze een bedrijfsplan moeten indienen.

Het Ondernemingsplan is de leidraad

Het is plausibel dat de startende ondernemer niet de know-how bezit om deze analyses en onderzoeken op te stellen. Dit is wel wenselijk omdat het ondernemingsplan de visie en strategie moet uitstralen en verwoorden van de starter. Men kan dit aan ons kantoor uitbesteden.

Bedrijfsplan laten opstellen

Www.Bedrijfsplan-schrijven.nl verschaft de oplossing. Wij schrijven al bijna 15 jaar ondernemingsplannen  op maat naar de eisen van de bank. Zowel private investeerders als kleinschalige kantoren hebben elk hun eisen aan het ondernemersplan. Doordat wij deze wensen kennen is ons succespercentage formidabel.

Begeleiding tot financiering na het ondernemingsplan

De bank heeft haar eigen vermogenstoets van 25%. Als de startende ondernemer hier niet over beschikt dan kunnen we het ondernemingsplan toch indienen bij kleinere exclusieve kantoren, crowdfunders of investeerders. Wij helpen de starter via deze routes net zo lang totdat hij of zij is gefinancierd.  Wij zijn in deze uniek met deze begeleiding`.

Onze business plannen zijn geschikt voor investeerders, de IND, de RVO, makelaars en banken. Wij weten de eisen en wensen van financiers met betrekking tot het plan. 

Wenst u een business plan of bedrijfs- of belastingadvies, bel of mail ons dan meteen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl

Gerelateerde artikelen

Outplacementbureaus benadrukken het belang van een elevator pitch

Het uitbesteden van vastgoed onderhoud

Wat is Microsoft teams?